Ebben a helyzetben kinek van igaza?
Telefont akarok venni, párommal döntöttük el milyen legyen. Ennek kb 2 hónapja. Ma beszéltük, hogy megvettem-e, mondtam, hogy igen. Erre visszakérdez, hogy na és milyet? Holott elvileg tudja..
Ti ebből a kérdésből mire gondolnátok?
A, (az én verzióm): azért nem konkrétan kérdez rá, hogy az xy fajtát vettem-e, mert nem emlékszik, nem tudja, nem figyelt, de ezzel a kérdéssel eltudja sumákolni.
B, (az ő verziója): azért nem konkrétan kérdez rá, mert úgy gondolja, hogy tudom hogy neki csak megerősítésként kell az infó.
Ő feszt állítja hogy az övé a helyes, én viszont csak olyat ismerek, aki az én logikámmal gondolkozik.
Egyébként tényleg tudta azt infót, ami egyszerre bizarr és elképesztő.
B a helyes. Igaz, hogy megbeszéltétek, hogy milyent veghyél, de közben meg is gondolhattad magad. Seemi bizarr vagy elképesztö nincs ebben.
A te logikád elég nyakatekert.
Első: köszönöm szépen :)
Második: senki nem beszélt erről. Véleményt kérdeztem, mert kíváncsiak lettünk. Ennyi. Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor légy kedves egyáltalán nem válaszolni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!