Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ki tud c#-ban programozni?

Ki tud c#-ban programozni?

Figyelt kérdés
Holnap írom második zh-mat olyan tanárnál aki semmit nem tanít meg, csak gépel, semmilyen alappal nem rendelkeztem még pár hete mostmár van kis alapom de zh-ban általában olyan feladatot ad amit konkrétan nem értek. Aki tudna segíteni holnap ( péntek) 10től annak akár fizetek is (eléggé el vagyok keseredve:D) Téma: tömbök.

2014. okt. 30. 11:38
1 2 3
 21/30 Tengor ***** válasza:
72%
Mi is szeretjük, amik a kérdező nem fogja fel, hogy épp segíteni próbálnak rajta.
2014. okt. 30. 15:06
 22/30 A kérdező kommentje:
azzal sokat segítettél, h ideírtad h ciki...tényleg...szerintem menj el terapeutának.
2014. okt. 30. 15:10
 23/30 Tengor ***** válasza:

"segíteni próbálnak rajta." nem "próbálunk" v. "próbálok", "próbálnak", nem én, hanem mások.

Én már rég belefáradtam abba, hogy a hozzád hasonlóknak próbáljam elmagyarázni, hogy miért nem fog segítséget kapni, és miért nem az utolsó percben kell elkezdeni aggódni. Rá kellett jönnöm, hogy aki eddig buta volt készülni, az ezt is buta felfogni. Nekem pedig (még) nincs annyi tekintélyem, hogy a rábeszélésemtől észbe kapjon.

2014. okt. 30. 15:19
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem segítek és mégis kommentelek.

Na erre varjál gombot öcsisajt.

Programozni elkezdtél már egyébként, vagy még mindig csak a GYIK megy?

2014. okt. 30. 15:42
 25/30 anonim ***** válasza:

> imádom h azért járnak ide az emberek h okoskodjanak

Imádom hogy azért járnak ide az emberek, hogy mások megoldjuk azokat a hibákat amiket a lustaságukból követtek el, és kunyeráljanak, meg sajnáltassák magukat. Ha valaki meg megszólja őket, akkor egyből jön a sértettség. Mifelénk erre van egy szó amit egy etnikumra is használunk.

2014. okt. 30. 16:07
 26/30 anonim ***** válasza:

Jó. Miben kellene segítség? Írd le, és szívesen segítek neked benne.

Egy harmadéves DE-IK PTI-s.

2014. okt. 30. 19:48
 27/30 A kérdező kommentje:
Megoldottam köszönöm mindenkinek a segítséget!!:)
2014. okt. 30. 21:43
 28/30 tabaki ***** válasza:
Ez a beszéd!
2014. okt. 31. 00:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Látod megy ez neked.
2014. okt. 31. 13:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Megdobhatlak egy könyvvel?

[link]

Maximum ennyit segítek.

2014. okt. 31. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!