Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ki tud c#-ban programozni?

Ki tud c#-ban programozni?

Figyelt kérdés
Holnap írom második zh-mat olyan tanárnál aki semmit nem tanít meg, csak gépel, semmilyen alappal nem rendelkeztem még pár hete mostmár van kis alapom de zh-ban általában olyan feladatot ad amit konkrétan nem értek. Aki tudna segíteni holnap ( péntek) 10től annak akár fizetek is (eléggé el vagyok keseredve:D) Téma: tömbök.

2014. okt. 30. 11:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

> nem véletlen áll bukásra az egész csoport

Biztos vagyok, hogy nem véletlen. De abban is, hogy nem feltétlenül a tanár hibája.

> még azis, akinek van programozási alapismerete.

Ha lenne nem állna egyesre.

Esetleg van valaki aki segíteni is tudna?

A tanár, esetleg? Vagy ciki kérdezni tőle bármit is?

2014. okt. 30. 13:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Drága tanárunktól kérdezünk valamit kiröhög és azt mondja h azért van úgy, mert különben nem műkődne:)
2014. okt. 30. 13:03
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Console.WriteLine("kínos");
2014. okt. 30. 13:04
 14/30 anonim ***** válasza:
70%
Akkor majd jövőre újra próbálkozhat az egész csoport, akár másik tanárnál.
2014. okt. 30. 13:08
 15/30 anonim ***** válasza:

Oké, fogadjuk el, hogy tényleg balfék a tanár.

Láttam én már olyat, hogy valaki elvi meggyőződésből adott hibátlan vizsgára elégtelent, és mivel szóbeli kollokvium volt, senki nem tudta utána bizonyítani, hogy nem volt jogos.

De ez most mellékes. Azért tényleg érdekes, hogy aki elvileg tud programozni, az hogy állhat bukásra? Oké, fogjuk rá, hogy pofára osztályoz, de akkor meg lehet rohanni a HÖK-re, és mutogatni, hogy ezt a programot írtad, és mégis karót adott rá.

Továbbá mint mondtam: attól még senki nem tiltja meg, hogy te magad megtanuld. Párezer forintért léteznek már nagyon jó programozás könyvek, amiből legalább az alapokat magadtól is megtanulhatod.

Az meg kifejezetten érdekelne, hogy tömbök alatt miket tanultatok, milyen feladatokat csináltatok meg?

2014. okt. 30. 13:15
 16/30 anonim ***** válasza:
Ezt hogy gondoltad?? Írjuk meg helyetted?
2014. okt. 30. 13:17
 17/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, csak hogy tudd, én azt kifogásolom leginkább, hogy eszedbe nem jutna megtanulni programozni. Persze, nyilván nem ZH előtti nap kell nekiállni, de egyetlen programozástechnikai kérdést nem tettél fel. Ha tényleg annyira el lennél keseredve, és annyira át akarnál menni, akkor nem csak a tanárt szidnád, meg nem csak a kifogásokat keresnéd, hanem már rég megkérdezted volna, hogy pl. hogy kell egyik tömb tartalmát a másikba másolni. (Csak egy példa volt, lehet, hogy ezt már tudod.) Ha tényleg érdekelne ez a vizsga, legalább kicsit törnéd magad azért, hogy megértsd.
2014. okt. 30. 14:26
 18/30 anonim ***** válasza:

Tudod mit ok, lehet a tanár nem a legjobb, lehet rosszul oktat. Nem érdekli.

De ez téged feljogosít arra hogy téged se érdekeljen, hogy ne foglalkozz vele.

Annó mi annál a tanárnál tanultunk a legtöbbet aki ilyen volt, tudtuk, hogy attól még el fogja várni amit elvár.

Üdv a valóságban, sajnálom hogy csak egyetemen kellett először szembesülnöd ezzel. Ha elfogadsz egy jó tanácsot, melóhelyen csak kérdezni fognak oktatni nem, arról saját magadnak kell gonoszkodnod.

2014. okt. 30. 14:38
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

programozni C# nyelven ugyan nem tudok, de az alábbi nem segít?

Google-be beírod: array examples in C#

Kidob pár találatot, illetve ha probléma van az angollal, próbálj magyar példákat keresni.

2014. okt. 30. 14:46
 20/30 A kérdező kommentje:
még valaki írja le pls az életbölcsességeit, imádom h azért járnak ide az emberek h okoskodjanak:) ha nem segítesz, ne kommentelj, köszi.
2014. okt. 30. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!