Szeretnek az egyik baratommal programozni, de az interneten . Van olyan weboldal ahol ez lehetseges, vagyis hogy ket kulon geprol es ket kulon helyrol. Szoval van?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 22:53
1/16 anonim válasza:
Én egyedül programozok, de a teljes anyag felhőben tárolódik, 3 számítógép van rácsatlakozva, így bármelyikkel dolgozom, mindig ott tudom folytatni ahol abbahagytam.
2/16 Tengor válasza:
Az SVN-eket erre találták ki, nagyon sokoldalúak és jól használhatóak. A felhők is jók, bár bizonyos SVN funkciókkal, amik fejlesztéskor hasznosak nem rendelkeznek.
Az együtt programozás fogalma sem világos, így ha mondjuk az egyikőtök célja a tanulás a másiké a tanítás, akkor egy VNC program is jó lehet, ahol egyikőtök látja a másik monitorát, tudja irányítani az egeret, billentyűzetet.
3/16 Drone007 válasza:
Erre találták ki a github-ot. Ismerkedjetek meg a technológiával, és használjátok.
4/16 anonim válasza:
Na jó, ez a jó ebben a munkában, az ember mindig tanul valami újat! :)
5/16 anonim válasza:
Nem erre találták ki a githubot, de a célra megfelel természetesen.
A git elsődleges célja a verziókezelés. Az már csak "mellékes", hogy több ember is tud commitolni a repoba.
6/16 anonim válasza:
Ha VisualStudio-t használtok akkor [link] -on lehet Team Server-t regelni ingyenesen (5 felhasználóig) és ez arra van kitalálva, hogy együtt tudjon több ember programozni.
7/16 anonim válasza:
[link] Kezdésnek jó, bugfixelni tökéletes
8/16 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam , hogy en mikozben irom a programot , addig o pont ugyanabban az idoben nala is irodik , de o is kitudja torolni , vagy egyszerre irni , regebb a koding.com ilyen volt de mostmar nem olyan :(
2014. okt. 21. 16:01
9/16 anonim válasza:
Aztán ennek mi értelme azon kívül, hogy semmi?
A docs.google.com egyébként tud ilyet.
10/16 A kérdező kommentje:
Az az ertelme , hogy tanitsam meg az egyik baratom programozni
2014. okt. 21. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!