Szeretnek az egyik baratommal programozni, de az interneten . Van olyan weboldal ahol ez lehetseges, vagyis hogy ket kulon geprol es ket kulon helyrol. Szoval van?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 22:53
12/16 Tengor válasza:
Ahoz VNC kellene. TeamViewer tökéletesen elég a célra.
13/16 anonim válasza:
Legalább egy jó csaj? Mert ha nem akkor én sem látom ennek sok értelmét. :)
14/16 anonim válasza:
Távoli asztal vagy távsegítség kellene nektek. Rá tudsz keresni guglival, hogy hogy kell beállítani.
15/16 Drone007 válasza:
Chrome alá telepíthető ilyen szolgáltatás egyszerűen, és nagyon jól működik:
16/16 anonim válasza:
#7 vagyok. Azt hiszem megválaszoltam a kérdést mielőtt feltették volna:
> Ugy gondoltam , hogy en mikozben irom a programot , addig o pont ugyanabban az idoben nala is irodik , de o is kitudja torolni , vagy egyszerre írni
Ezek real-time szöveg szerkesztők, utóbbi kettőben van kód színezés ami nagyon hasznos. Viszont tudni kell, hogy ezek NEM fejlesztő eszközök, tehát valódi fejlesztésre nem valók! Nem helyettesítik a verziókövető rendszereket.
Viszont Mockupolni, hibát keresni, tartalom orientált kódot írni viszont könnyen és gyorsan lehet vele. Illetve nagyon jó tanításra is. De nem fejlesztő környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!