Szerintetek, önerőből tanfolyamok nélkül, megtudok tanulni programozni, weblapot fejleszteni?
Ha esetleg, tudnátok ajánlani könyveket, amikből elkezdhetnék tanulni, szívesen fogadom.
Html programozást tanultam - informatika érettségi szintjén.
A válaszokat, előre is köszönöm!
én meg tudtam. 3éve cinálom a saját oldalamat, html5 kompatibilis, elég sok PHP van benne(konkrétan az egész tartalomvezérlő az)
én a javát hanyagolom belőle, meg a flasht is.
cégnek is készítettem már lapot.
"Html programozást tanultam - informatika érettségi szintjén."
azt akkor most felejtsd is el szerintem, mert elég sz.r helyzetben leszel, ha arra alapozol :)
se normális css, se normális html.
Ráadásul a html nem is programozási nyelv. csak leíró.
"én a javát hanyagolom belőle"
javascriptre gondolsz? mert az gáz, ha hozzá sem nyúlsz
Meg lehet tanulni, valamivel biztos lassabb, hogy mennyire az a szorgalmadon múlik. Ha elakadsz, vagy nem vagy biztos valamiben, írj ide, vagy máshova.
w3schools.com
google.hu :D (legjobb barátod lesz)
html, css
aztán javascript -> php -> mysql
ha php-mysql nél tartasz, akkor majd beszélünk újra :D
(pl oop, seo, htaccess)
Igen, de nem száműztem teljesen, hanem amit meg lehet oldani PHP-vel, azt inkább azzal. Szóval kb mindent.
Nincs szükségem java-ra. Sok a rossz tapasztalat vele.
JS-jQuery nélkül sok jó dologtól eltaszítod magad.
CSS3 -al sok szépet lehet alkotni, de pl. WYSIWYG tartalom kezelő nélkül másoknak készített oldal tartalmát felvinni elég mókás.
+ HTML5 Canvas -al kiváló, ahhoz pedig kell a JS.
Flash már elavulóban van, 1-2 év és teljesen meghalhat, ha csak nem fejlesztenek rajta valami oltári nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!