Ki tud c#-ban programozni?
Gondolom 5 perc jelentette be, hogy ZH-t kell majd írni, illetve 4 perce jöttél rá, hogy nem tudsz programozni.
Ciki.
2014. okt. 30. 11:42
2/30 A kérdező kommentje:
Minden 4. héten írunk, teljesen tisztában vagyok h nem tudok programozni. Köszi az értelmes választ!
Szokj hozzá. Egyetemen nem cél, hogy minden apró részletet kivesézzenek (nem is fér bele a képzés kereteibe), önállóan kell dolgoznod.
2014. okt. 30. 11:49
#3, jól írja. Keress csoporttársat, aki tud korrepetálni!
2014. okt. 30. 11:49
5/30 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de szerintem nem véletlen áll bukásra az egész csoport, még azis, akinek van programozási alapismerete. Esetleg van valaki aki segíteni is tudna?
Az, hogy bukásra áll az egész csoport nem jelent semmit. Én diszkrét matematikából voltam úgy, hogy én voltam az egyetlen, aki átment belőle pedig nem vagyok egy nagy matekos. Én tanultam. Hogy a többiek mit csináltak, azt passzolom.
2014. okt. 30. 11:57
Viccelsz? Programozni tanulni egyszerű mint a pofon. Ha foglalkozol vele akkor megy, ha nem foglalkozol vele akkor nem megy.
2014. okt. 30. 11:59
8/30 A kérdező kommentje:
Örül h mindenki ilyen okos itt, de kicsit eltértünk a kérdéstől.
Mégis mit vársz, hogy majd valaki megírja helyetted a ZH-t? Tanulni kellett volna. Úgy nem lehet egyetemet végezni, hogy csak órán odafigyelsz, otthon nem csinálsz semmit sem. Következő szemeszterben majd talán jobban megy ez a tárgy.
2014. okt. 30. 12:08
Tisztában vagyok vele, hogy mik mennek a felsőoktatásban, tudom, hogy vannak oda nem illő oktatók is szép számmal.
De most nem ez a lényeg. A tömbök azért nem egy egetrengetően nehéz téma. Már a 8.-as szakköröseim is heti 2 óra mellett otthon vannak tömbkezelésben, igaz, hogy FreePascalban, de alapvetően a tömbök mindenhol tömbök.
Megértem, hogy a tanár szerintetek színvonalon aluli, de attól még senki nem tiltja meg, hogy tanulj. Kereshetsz valakit, aki tudna korrepetálni (és ezt betudhatjuk kis önreklámnak is, ha érdekel, a részleteket privátban...), mert az az örökkévalóságig nem fog működni, hogy mindig más írja meg helyetted a ZH-t.
2014. okt. 30. 12:33
Kapcsolódó kérdések: