Linux alapu operacios rendszert, mennyire nehez kesziteni egy kozep tudasu programozonak?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek egy uj vilagvezeto operacios rendszert kesziteni, csupan kivancsisag celjabol kerdeztem. Orulnek egy kis segitsegnek! :]2014. júl. 24. 20:03
1/13 anonim válasza:
Mire gondolsz közép tudású alatt ?
2/13 A kérdező kommentje:
Egyetem nelkuli. Javat 75% ban tudom, de inkabb web fejlesztest vegzek.
2014. júl. 24. 20:07
3/13 SimkoL válasza:
Mindkét említett dolog a legfontosabb az op. rendszerek fejlesztésénél :)
4/13 A kérdező kommentje:
Szoval nehez? :]
2014. júl. 24. 20:12
5/13 anonim válasza:
Hmm... a LINUX-,nagyrészt C vel készült.
Nincs olyan közeli rokonságban a C & JAVA.
6/13 A kérdező kommentje:
Valami segitseget tudtok, hogyan induljak el?
2014. júl. 24. 20:16
7/13 SimkoL válasza:
Elsősorban C, C++ ismeretek. Nem árt egy kis assembly is csak úgy érdekességként :)
8/13 A kérdező kommentje:
Es hogyan induljak el a Linuxon?
2014. júl. 24. 20:27
9/13 SimkoL válasza:
Tanulj meg C-ben programozni magas szinten. Kezdetnek.
10/13 anonim válasza:
Ide nem C ismeret kell, kivéve csak akkor, ha nem előre gyártott kernel modulokat akarsz használni. Minden mást konfigolnod kell, és ide a programozói tudás édeskevés.
Ez egy operációs rendszer, legalább 4 féle absztrakciós rétegben is el tudsz veszni benne. Nyilván megírhatod egyedül is a nulláról, de időbelileg ehhez egy emberélet is kevés lenne. Ezért építkezünk már meglévő és TESZTELT működésű dolgokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!