Tudok e Mozzilához hasonló böngészőt készíteni vagy Google Crome?
Tudok-e Mozzilához vagy Google Chrome vagy Operáoz hasonló böngészőt készíteni?
És segítene-e ebbe valaki és együtt megcsinálnánk egy kisebb böngésző is jó lenne pl.: Mozzilába írom: google és kiadja az oldalt egy ilyen is tökéletes lenne.
Valahogy ezt meglehet oldani esetleg egy program segítségével vagy valami mással? E-mail címem: hatvanibence@citromail.hu
Az e-mail címet azért adtam meg mert ha lesz egy ember aki ezt velem szívesen csinálná akkor vele felvenném a kapcsolatot!
persze.
két nap alatt megtanulsz programozni, aztán ha nagyon lusta vagy, még egy hét és kész is. ha egy kicsit foglalkozol is vele akkor még a chromenál is jobb gyorsabb és biztonságosabb lesz.
chromeot valszeg fél nap alatt dobták össze, azért is olyan, amilyen.
de ha rám hallgatsz, hagyod az egészet, és inkább operációs rendszert írsz, a böngésző tök felesleges.
Sajnos ezt kódolás nélkül nem úszod meg, de #4 által írt megoldást jelenthet. .Net Framework része egy beépített böngésző komponens (amely az Internet Explorer motorját használja), azzal - amennyiben értesz hozzá - szó szerint percek alatt tudsz csinálni egy "saját böngészőt":
Értem, köszönöm!
Amúgy az Operációs rendszert én régebben 3-4 héttel ezelőtt akartam készíteni egy Linux operációs rendszert de a fenéért se ment ismét nem találtam oldalt nem vagyok nagy oldal kereső :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!