Hol tudok tanulni játékot programozni?
Régi kérdés, de pont most engem is ez érdekelt, így tévedtem ide.
Elolvastam a válaszolókat, hát az hatalmas nagy baromság, h egyetemen tanulva lehet csak. A legtöbb programozó ismim marhára nem az egyetemen tanulva tudják a tudásukat, sőt kb. szívásnak tartják az egészet.
Sőt, itt szidva voltak a tanfolyamok, de érdekes, h egyetemista progisok még is csak nem győznek tanfolyamokra járni, h tudjanak is...!
Szóval szerintem, ha van elég kitartásod simán egyetem nélkül is, akár otthon ülve is megtanulhatsz mindent ma már mindent, főleg a sok fizetős online képzéseknek köszönhetően. Csak rajtad múlik. Én nem értek hozzá, de számomra kicsit fura, h mindenki csak a c++-t tudta leírni, holott azért annyit tudok, h az alap...a kérdésére az illető pedig konkrétumokkal nem is értem miért nem bírt senki se válaszolni.
Kérdezőnek: szerintem a google keresőbe, ha keresgélsz többre mész, mint az itteni válaszadókkal...és ne foglalkozz mások véleményével, h milyen nehéz stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!