Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudok tanulni játékot...

Hol tudok tanulni játékot programozni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 10:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
Jobban jársz ha már meglévő játékokhoz kezdesz el scripteket csinálni. de ha csak scriptelni tudsz nem mész sokra, modellezned is meg kell tanulni. Aki ismeri a GTA San Andreas játékot az tudja mennyi kiegészítőt nyomtak már ki hozzá, autók, cleo modok stb. Minden CLEO mod egy kis script ami külön becsatolható az erdeti script fájl mellé. Javaslom egyenlőre még ilyenekkel kéne kezdened. És a neten rengeteg source meg opcode van erre.
2010. aug. 31. 18:59
 12/13 anonim válasza:

Régi kérdés, de pont most engem is ez érdekelt, így tévedtem ide.

Elolvastam a válaszolókat, hát az hatalmas nagy baromság, h egyetemen tanulva lehet csak. A legtöbb programozó ismim marhára nem az egyetemen tanulva tudják a tudásukat, sőt kb. szívásnak tartják az egészet.

Sőt, itt szidva voltak a tanfolyamok, de érdekes, h egyetemista progisok még is csak nem győznek tanfolyamokra járni, h tudjanak is...!

Szóval szerintem, ha van elég kitartásod simán egyetem nélkül is, akár otthon ülve is megtanulhatsz mindent ma már mindent, főleg a sok fizetős online képzéseknek köszönhetően. Csak rajtad múlik. Én nem értek hozzá, de számomra kicsit fura, h mindenki csak a c++-t tudta leírni, holott azért annyit tudok, h az alap...a kérdésére az illető pedig konkrétumokkal nem is értem miért nem bírt senki se válaszolni.

Kérdezőnek: szerintem a google keresőbe, ha keresgélsz többre mész, mint az itteni válaszadókkal...és ne foglalkozz mások véleményével, h milyen nehéz stb.

2013. júl. 17. 23:38
 13/13 anonim válasza:
12 voltam: és a kérdés főleg az volt, h hol lehet...nem az, h mit kell tanulni, de ez is meglepő! :D
2013. júl. 17. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!