Meg lehet otthon, internetről tanulni programozni?
Figyelt kérdés
Semmit nem tudok, tehát a nulláról tanulnám.2011. márc. 27. 22:37
1/8 anonim válasza:
Aham, ha érdekel, én vállalok távoktatást.
C# nyelven, teljesen nullától akár 3D grafikáig, játékprogramozásig :)
Írj rám egy emailt, ha gondolod.
2/8 anonim válasza:
Anyagok vannak hozzá a neten bőséggel, + fórumok, ahol informálódhatsz, bármiről is legyen szó. Innentől kezdve csak azon múlik, mennyi időt és energiát szánsz rá.
3/8 anonim válasza:
én is most tanulom nulla tudással a php-t,van egy jó könyv azt letöltöttem pdf-ként,de lehet inkább könyvtából kihozom
4/8 anonim válasza:
Igen. Kitartás kell hozzá, amúgy 0 emberi interakcióval is meg lehet tanulni, legfőképp az említett kitartás kell hozzá, és google skillek.
5/8 anonim válasza:
Programozás...ez is olyan dolog a földön mint a többi...Elkezded nehéz nehéz egyre jobban megy aztán mikor magadtól írod a programokat és élvezetből csinálod az egészet akkor fejlődsz igazán(persze ide el kell jutni)
6/8 anonim válasza:
könyv kell hozzá és akkor mindent lehet
8/8 anonim válasza:
Melyik könyvet lehet kölcsönözni/venni? Amelyik jó?
Én is a 0rol kezdenék semmit nem tudok, egy kis html-t ezt is minimálisan. 16 éves vagyok, de nagyon érdekel a dolog :D Ja és inkább internetről tanulnék, szval linkelnétek valami oldalakat? thx :D ja és 16 évesen szerintetek késő, vagy korai kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!