Hogy lehet egyszerűen meg tanulni programozni?
Nem értek hozzá. Nem tudok az ilyesmiről sokat...
Azt mondták próbáljam meg a C++-t, akármi is legyen az.
Miért akarod EGYSZERŰEN megtanulni? Kevés az időd? Zenét akarsz hallgatni közben? Van fontosabb dolgod? Elhiszem, de akkor minek erőltetni? Számomra rejtély egyébként, hogy miért mindig az a cél, hogy valamit lazán, visszakézből akartok megcsinálni -- csak azért dohogok, mert nem te vagy az első, nem mintha a programozásban bármiféle jogon oszthatnám az észt. Én elsőre nem a C-rokonságot javasolnám, hanem valami Basic vagy Pascal jellegű nyelvet, hogy egyáltalán belekóstolj abba, hogy milyen érzés működő programot írni. Nem tudom, ki javasolta éppen a c++-t, de nekem kábé efféle a javaslat:
"Hogyan kezdjek zenélni?"
"Tudod mit, próbáld ki a hegedülést!"
Hegedűn gyönyörű darabokat lehet előadni, de első kísérletként több sikerélménnyel kecsegtet valami csörgő vagy szájharmonika. Ha tetszik a muzsikálás, majd választasz megfelelőbb hangszert... Nem tom, mennyire világos a párhuzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!