Milyen tankönyvet ajánlanátok teljesen kezdőnek, ha C++-t, ill. C#-t szeretnék megtanulni? És amúgy melyikkel érdemes kezdeni, ha a win és mobil fejlesztés is érdekelne? :D
ja, amúgy meg a Stroustrupos könyvvel tök kezdőként megint itt fogsz kikötni a gyakorin, csak megjegyezném (vagy ha végképp megutáltad az oldalt miattunk, akkor valahol másutt)
egyesek még a full kezdőknek tervezett/írt 24 órás meg ilyesmi könyvekből is szintén ugyanitt kötnek ki
Talán, mert az alapokat is tudni illik hozzá.
Még is, h akar vki jó programozó lenni, ha alapvető fogalmakkal nincs tisztában? Szerintem feleslegesen vitázol velem...nem fogok úgy neki állni vminek, aminek az alapjait se tudom pl. mi az az algoritmus, vagy épp komolyabb fogalmak. Én egyesekkel ellentétben valóban tudni akarom a programozást, nem pedig 5 perc alatt szeretnék legyártani egy csúcs játékot, vagy bármit! De hát nem véletlen van annyi kutya ütő programozó...már vki, ha ismeri az adott program nyelv szerkezetét, pl. tudja mi a not parancs mindjárt programozónak kiálltja ki magát. Röhej!
Lehet hogy kicsit elkéstem vele, de ha már könyv és programozás, valakinek meg kell említenie:
Úgyszintén etalon, teljes szöveg elérhető a neten, angolul persze, amit amúgy is ajánlok, magyar nyelvű könyvekről csak annyit hogy a legtöbb fordítástól az ember haja égnek áll 2 oldal után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!