Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen tankönyvet ajánlanátok...

Milyen tankönyvet ajánlanátok teljesen kezdőnek, ha C++-t, ill. C#-t szeretnék megtanulni? És amúgy melyikkel érdemes kezdeni, ha a win és mobil fejlesztés is érdekelne? :D

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt javasolta, h lehetőleg újabb kiadás legyen, de eddig nem nagyon találtam csak régebbi kiadásokat.

2013. nov. 25. 11:02
1 2 3
 1/26 Csxeba ***** válasza:
Van könyv, de a legjobb az internet. Komolyan mondom, mire egy könyvet kiadnak addigra el is avult ami benne van. Alapokról meg neten is van ingyen anyag bőven. Ja és angolul tanulj meg mindenek előtt, ha angolul nem tudsz, sosem leszel programozó.
2013. nov. 25. 11:16
 2/26 anonim ***** válasza:
Csak egyetérteni tudok az előttem szólóval.
2013. nov. 25. 11:50
 3/26 A kérdező kommentje:

Annyi angol tudásom van...amennyi programozáshoz szükséges...azzal nem lesz ill. lenne gond.

Hát köszi a választ, de ezzel most nem kerültem előrébb.

Könyvekbe se lehet eldönteni egy kezdőnek, h melyik a jó tananyag, akkor gondolom a neten fellelhető anyagok még inkább ilyenek.

2013. nov. 25. 12:00
 4/26 anonim ***** válasza:
értem, amit mondasz, de én hogy az istenbe tudtam eldönteni tök kezdőként, hogy mit kell tanulnom, illetve eligazodni a neten?
2013. nov. 25. 12:10
 5/26 Csxeba ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=E-tswIfLbmQ

A következőt írtam be a youtube keresőjébe:

"C programozás"

Valahogy így tudod elkezdeni a tanulást... Én is így kezdtem :D

2013. nov. 25. 12:18
 6/26 A kérdező kommentje:
Csatlakozok a 4es hszelőhöz...mert ezek szerint nem értetted meg a problémát...rátudok én is keresni tananyagokra...nem, azért kérdeztem itt meg, h ki-mit ajánl, mert nem tudok keresgélni, hanem többek közt azért, mert mint írtam teljesen kezdő lennék, ergo nem tudom megállapítani, h amit épp találok tananyagot az valóban jó, vagy se...és hát ahogy könyvek közt, úgy neten is biztosan sok a rossz/hibás semmit se érő tananyag...már tankkönyvekbe is belekezdtem úgy, h negyedénél tartottam és akkor szólt vki, h te abból ne tanulj, mert sz@rt se ér.
2013. nov. 25. 13:06
 7/26 A kérdező kommentje:
Annyi szabad időm nincs, h potyára tanulgassak "hibás" tananyagokat meg..., meg amúgy is, ha lenne annyit én is tudok, h nem túl jó, ha rossz tananyag rögzül be az emberbe!
2013. nov. 25. 13:07
 8/26 A kérdező kommentje:
De látom értelmes válaszokat nem fogok kapni..., pedig szerintem eléggé egyértelműen tettem fel a kérdésemet! :( Hihetetlen!
2013. nov. 25. 13:09
 9/26 anonim ***** válasza:

én a 4-s válaszoló lennék, és látom, nem fogalmaztam érthetően

pont arra céloztam, hogy szerinted más hogyan kezdi? mindenki tanártól tanulja, vagy gyk-n kérdez könyvet?

én például szörföltem a neten, és kiszűrtem, ami nekem kellett, kész (vannak ocsmány kódok, de szerintem csak jobban "megedződsz" tőle, valahogy meg kell tanulni látni, hogy mi a jó és mi nem jó)

ha végképp tanácstalan vagy, keress valami egyetemi (BME, ELTE) anyagot a googleben, kidobja simán (segítek, BME: InfoC, infocpp, ELTE: [link]

megfelel?

2013. nov. 25. 13:20
 10/26 A kérdező kommentje:

De...egyértelmű voltál...de nem tudom feltűnt-e, hogy mit kérdeztem???

Gyengébbek kedvéért: Könyv ajánlást kértem...nyilván olyantól és olyat, aki abból meg is tanulta valóban...!

Ennyi!

2013. nov. 25. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!