Milyen tankönyvet ajánlanátok teljesen kezdőnek, ha C++-t, ill. C#-t szeretnék megtanulni? És amúgy melyikkel érdemes kezdeni, ha a win és mobil fejlesztés is érdekelne? :D
Annyi angol tudásom van...amennyi programozáshoz szükséges...azzal nem lesz ill. lenne gond.
Hát köszi a választ, de ezzel most nem kerültem előrébb.
Könyvekbe se lehet eldönteni egy kezdőnek, h melyik a jó tananyag, akkor gondolom a neten fellelhető anyagok még inkább ilyenek.
http://www.youtube.com/watch?v=E-tswIfLbmQ
A következőt írtam be a youtube keresőjébe:
"C programozás"
Valahogy így tudod elkezdeni a tanulást... Én is így kezdtem :D
én a 4-s válaszoló lennék, és látom, nem fogalmaztam érthetően
pont arra céloztam, hogy szerinted más hogyan kezdi? mindenki tanártól tanulja, vagy gyk-n kérdez könyvet?
én például szörföltem a neten, és kiszűrtem, ami nekem kellett, kész (vannak ocsmány kódok, de szerintem csak jobban "megedződsz" tőle, valahogy meg kell tanulni látni, hogy mi a jó és mi nem jó)
ha végképp tanácstalan vagy, keress valami egyetemi (BME, ELTE) anyagot a googleben, kidobja simán (segítek, BME: InfoC, infocpp, ELTE: [link]
megfelel?
De...egyértelmű voltál...de nem tudom feltűnt-e, hogy mit kérdeztem???
Gyengébbek kedvéért: Könyv ajánlást kértem...nyilván olyantól és olyat, aki abból meg is tanulta valóban...!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!