Érdemes ezt a gépet fejlesztenem?
Alap:Gigabyte 970A-D3
CPU:AMD FX-4100
RAM:Corsair 2x2GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M2A1600C8
VGA:Saphire OC 7850 1Gb
Táp:Chieftec iARENA GPA-500S 500W OEM
Egy Artic Freezer proci hütő és egy 240Gb Western Digital vinyó van benne.
Amire én gondoltam:AMD FX-8350 CPU
És RAM bővítés amivel gondban vagyok mert vagy 16ezerért veszek még egy ugyanilyen párt ami már a gépben van vagy 21-22ezerért már kapok 2x4Gb kitet.Ami fontos a RAM-nál az a hűtőborda mivel nincs plusz hűtése a gépemnek.Még tervben lenne a vinyó lecserélése egy SSD-re.VGA nem szeretném cserélni.
Első kérdés megéri e fejleszteni ezt a gépet mert tudom nem egy kiegyensúlyozott konfig és lehet ezzel nem sokat tudnék dobni rajta ár érték arányban?
Második kérdés ha fejleszteném akkor milyen RAM megoldás lenne a jobb?
Táp elbírná e a nagyobb CPU-t és a plusz RAM-ot?
Általában játékra használom a gépet és egy két kisebb igényű szerkesztő programra.Egy 24c Full HD monitort használok mellé.
8350 előrelépés a 4100-hoz képest az biztos. Ha megelégszel 8GB rammal a jövőben akkor nem fontos megvenni a nagyobbat.
Arctic freezerből melyik hűteni a procit? Nekem a freezer 13 még alap órajelen sem tudta lehűteni játék közben. SSD mindig jó választás. Szerintem a tápnak el kéne vinnie.
FX-8350 nem éri meg az árát, mert gyárilag húzott 8320.
Tehát FX-8320-at vegyél.
És ezzel együtt a tápot is cseréld. XFX Pro 450, Coolermaster GX450.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!