Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Érdemes pályán maradni ha nem...

Érdemes pályán maradni ha nem igazán érdekel a dolog?

Figyelt kérdés
Telik a programozással az idő meg minden (most tanulom első félévemen egyetemen), de a matektól kiráz a hideg ilyen mélységben, és a programozás sem köt le kifejezetten. Logikusan gondolkozni meg szeretek. De érdemes feladni egy biztos megélhetést biztosító karrierlehetőséget és választani egy sokkal esetlegesebbet, ám kalandosabbat és olyat ami jobban érdekel?
2013. nov. 11. 21:11
 1/8 soccerway ***** válasza:
Ha nem vagy benne jó vagy nem érdekel kár erőltetni.
2013. nov. 11. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem jó tudnék lenni, mert a logikus gondolkozás megy, viszont nem tudom hogyan bírnám amúgy, mert egy sportos, aktív fiatalember vagyok
2013. nov. 11. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy aktív vagy (akármit is jelent), hanem hogy nem köt le és kiráz től a hideg.
2013. nov. 11. 22:08
 4/8 A kérdező kommentje:
A matektól ráz ki, nem érdekel egyszerűen, még ha meg is tudom csinálni a dolgokat. A programozás meg jó ha kihívás van benne, egy jó feladat, de magamtól nem csinálnám...
2013. nov. 11. 22:18
 5/8 anonim ***** válasza:
alapvetően megéri ha megy. vizsgaidőszak után jobban fogod látni a helyzetet. ha ilyen hozzáállással átmész mindenből de továbbra sem vagy oda érte akkor nehéz kérdés. viszont ha nem sikerülnek esetleg egész sok minden, nagyjából adott a válasz.
2013. nov. 11. 23:25
 6/8 iostream ***** válasza:
Az, hogy sportos vagy, senki nem zavar. A programozók között (sokak számára) meglepően sok a sportos, de legalábbis gyúróterembe járó ember. Az, hogy a matek nem megy/nem érdekel már nagyobb probléma. Mert így azt sem tudom javasolni, hogy térj át a matekra ha már a programozás nem érdekel.
2013. nov. 12. 09:34
 7/8 A kérdező kommentje:
A matek még menne, zh-k meg is lettek, habár volt amelyik éppen csak. Csak nem érdekel, nem szívesen tanulom, egyszerűen nem köt le. A programozást sem szívesen csinálom, de ha egyszer elkezdek egy feladatot, akkor legalább leköt. Annyival jobb arrafele a helyzet.
2013. nov. 12. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, hogy válassz egy másik lehetőséget, mert ezt előbb-utóbb úgyis elhagynád.
2013. nov. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!