Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudnék python programozási...

Hol tudnék python programozási nyelvet tanulni valami élvezhető módon?

Figyelt kérdés
(Érettségire is készülök). Élvezhető mód alatt ilyen projectes dolgot is értek.

szept. 24. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Igen, projekteket néz.

Találj ki valami egyszerűt, aztán próbáld meg megoldani, illetve kérj segítséget a ChatGPT-től, és tanulnányozd a példaprogramot, fejleszd tovább.

szept. 24. 19:42
 2/4 IgaziÚriember ***** válasza:
14%
Kitalálsz valamit olyan területen ami érdekel és lefejleszted, ilyen egyszerű. Ha ennyi kreativitásod sincs akkor halott ügy.
szept. 25. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
21%

Érettségi szintű típus feladatokat könnyű begyakorolni. Szerintem youtube keress egy videó sorozatot, ahol adott programozási nyelven megcsinálnak 10 feladatot. Másod le a videó alapján és a végére már magadtól tökéletesen fog menni.

Kb ugyan azt kell tudni az érettségin minden évben, csak "mese" változik, ami leírja a feladatot.

Ha dedikáltam érettségire készülsz, akkor nincs értelme általánosan tanulni a pythont, csak az érettségi feladatokra készülj és ha azok mennek és vannak még olyan dolgok, amiket nem értesz, akkor azoknak nézz külön utána.

Ehhez picit over kill mondjuk egy udemy kurzuson végig menni, aminek lehet csak a 10%-a kell neked és az anyag mennyisége miatt eltántorít majd a tanulástól.

szept. 28. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ha dedikáltam érettségire készülsz"

Ezt írta: "Érettségire IS készülök" / kiemelés tőlen/

Meg ez persze szubjektív, de nekem valahogy nem igazán hangzik élvezhető nódszernek az érettségi feladatok gyakorlása.

szept. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!