Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hívhatja magát informatikusnak...

Hívhatja magát informatikusnak egy olyan ember akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Akirol szo van az a munkaja hogy házhoz megy számítógépet szerelni 8 altalanossal. Van valamekkora tudása de inkabb gyakorlatban erős sok tapasztalattal. Hivhatja magát igy valaki informatikusnak?

2023. máj. 18. 06:31
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
92%

"Ha ezek bármelyike vagy, akkor hívhatod magad informatikusnak, ha akarod, bár nem értem, ebben mi lenne a jó."

Én általában ezt mondom, ha felmerül egy rövid beszélgetés során, hogy mivel foglalkozom. Nem akarom kifejteni, mert úgysem megy többre a konkrét munkakörömmel, hacsak nem szakmabeli. Nekem is elég, ha valaki azt mondja, hogy "gépészmérnök", vagy azt, hogy "pénzügyes", mert ha konkrét munkakört mond, akkor valószínűleg én se fogom tudni, hogy miről van szó.

2023. máj. 24. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!