Miért gondolja azt minden ember hogy aki informatikus az egy élettelen, kocka, introvertalt ember?
Fogsz egy pohár vizet. 100 alkalommal mintát veszel belőle és megállapítod, hogy a földön az összes víz szénsavas.
Nem gondolja mindenki ezt, csak olyan körökben mozogsz.
"30eves korara egy 150 kilos"
Sajnos 31 vagyok és 116kg sikerült csak :( Gyúrnom kell még az ebédlőben...
Nézd, én még csak: vagy olyan kis nünüke, férfiatlan, megalszik a tej a szájában vagy tényleg mázsás, pattanásos Ödönke informatikusokat ismerek.
Mondjuk mind piszkosul érti a dolgát, de tényleg hozzák a szereotípiát.
A fiam is programozónak készül, igaz még csak gimis, de szerencsére nem hozza a fent felsoroltakat. Sőt! Edz, ügyel az öltözködésére, tök átlagos kamasz, pont mint a többi az ő korában.
Mert ez tudod,sztereotipia..
Informatikatikus vagy?
Háh,biztos egy hájfej vagy,egy örök lúzer vagy egy cégnél...
Ügyvéd vagy?
Akkor egy sikeres okos ember vagy..
Sportoló vagy?
Fain,legalább valaki az életben,biztos sok érmet kapott..
Stb stb példa az sok világból,mert mivel sok it-s vagy,kivéve ha cyber seturitis vagy,mert akkor az emberek másképp néznek rád..
Mert ez szakma nézette,mert egy kukásra úgy nézzünk mint egy olcsó prolira aki semmire se vitte az életben..
Zavar, hogy az emberek általánosítanak, de közben te is általánosítasz. ("Miért gondolja azt minden ember...")
Tehát te is ugyanolyan vagy, vagyis a miértre neked is tudni illene a választ.
4-es vagyok
Nem értem minek kell lepontozni..
Pont ezek 1-ek lesztereotipikusosabb pontok egy infosról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!