Miért gondolja azt minden ember hogy aki informatikus az egy élettelen, kocka, introvertalt ember?
Figyelt kérdés
Informatikat tanulok az egyetemen(erdekel az IT es a magas fizetes is vonzo) es rengetegszer szembejott mar velem az, hogy elmondtam valakinek mit tanulok o pedig egybol jott az eloiteleteivel a szakma irant. En szemelyszerint egy extrovertalt ember vagyok aki a kulsejere is rengeteg energiat fordit de megis a tanulmanyaim miatt sokan megbelyegeznek, mi lehet ennek az oka? Az emberek miert hiszik azt, hogy az hogy valaki mit dolgozik felulirja a szemelyiseget es minden informatikus 30eves korara egy 150 kilos senki lesz? 20/F2021. dec. 19. 21:37
21/27 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy az informatikusok zöme művelt, sokoldalú, nyitott ember.
22/27 anonim válasza:
A művelttel egyetértek, a sokoldalú már nem biztos.
24/27 CspCsj válasza:
#19:
Ez az 1978-as Microsoft csoportkép mit akar mutatni?
Nekem a korszak magyar könnyűzenei előadói jutottak róla eszembe. (Illés, Metro, Omega, LGT stb.)
25/27 anonim válasza:
#24: Szerintem tipikus akkori informatikus fejek (főleg a szemüvegesek), de lehetnének fizikusok, matematikusok is, vagy valóban, akár rock-zenészek is.
27/27 anonim válasza:
Az csak Szörényi Szabolcs lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!