Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Érdemes kezdőként Java program...

Érdemes kezdőként Java programozást tanulni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék az IT szektorban elhelyezkedni és ara gondoltam, hogy elkezdek egy Java Backend tanfolyamot. Matekból kb. közepes volt középsuliban az átlagom. Viszont sokan mondják, hogy ha van affinitásom hozzá, akkor menni fog a képzés függetlenül attól, hogy mennyire ment a matek. A tapasztaltabbaktól kérdezem, hogy mi a véleményük? Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. ápr. 19. 20:10
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
30 koszonom a valaszt. Ugy gondoltam en is, hogy utana a Java altal megszerzett alpra kepeznem magam tovabb. 1 honap mulva kiderul van-e erzekem hozza, mert meg csak a bevezeto reszeket adták le a kepzesen.
2023. ápr. 24. 07:52
 32/34 anonim ***** válasza:
52%
Kezdd el bátran ha érdekel a téma és ne hagyd, hogy a nagy megmondóemberek elvegyék a kedved. Úgyis kiderül majd hogyan smakkol. Ha kitartó vagy és jó leszel benne, akkor találhatsz vele munkát, még ha a diplomások sokkal nagyobb előnyben vannak is.
2023. ápr. 24. 11:27
 33/34 anonim válasza:
21%
Csak tul ecceru peldak vannak a neten amik nem mukszenek ! En 2 honapja gyurom de mindig megtorpanok a kodolassal .anno a modula2 sokkal logikusabb volt szerintem itt senki nem ert a javahoz .
2023. dec. 3. 01:25
 34/34 anonim ***** válasza:

#33 Hát akkor nézz nyílt forráskódú Java projekteket és tanulj azokból. Persze, ahhoz is azért el kell érni egy szintet, hogy valamennyire olvasni tudd. 2 hónap egyébként nem sok idő. Meg is fogsz még torpanni párszor szerintem. Találj ki magadnak kis projekteket. Kezdőként például egy húsvétszámító programot. Nem nehéz egy ilyet összedobni Javaban sem. Bekér a program egy évszámot és kiírja melyik hónap hányadikán lesz húsvét az adott évben.

Esetleg Minecraft pluginok, modok, kisebb android appok. Sok tutorial van ezekhez. Na meg mint mondtam open source projektek giten... Legyél kreatív, gyakorolj, alkoss valamit.

2023. dec. 3. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!