Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen matematikai tudással...

Milyen matematikai tudással kell rendelkeznie valakinek aki programozó szeretne lenni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon kell hozzá a matek, viszont itt arra gondolok, hogy főként a matematika melyik ágait használja egy programozó. Illetve azt hallottam, hogy van benne egy minimális fizika is, ez mennyire igaz, illetve ha igaz, akkor a fizika melyik ága? Ezek lennének a kérdéseim

2023. ápr. 10. 14:18
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan az a lenyeg, hogy kiirja a cegedet az email cimed alapjan. Ha szemelyes emaillel regisztralsz, akkor nem fogja kiirni, hogy Google/Meta/Microsoft-nal dolgozol. Gondolkozz mar egy kicsit.
2023. ápr. 13. 10:24
 32/48 anonim ***** válasza:
0%

Aha, hát nagyon jó neked. Ettől még nem fogok regisztrálni a kedvedért.

Ez kb. arra emlékeztet, amikor a nagyon okos indiai programozó azt bizonygatta, hogy a noname verseny eredménye, ahol kb. első féléves egyetemi feladatok vannak, az milyen sokat ér.

2023. ápr. 13. 10:42
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem. Meglepodtem volna, ha regisztralsz :)

Akkor ez megoldodott.

2023. ápr. 13. 10:46
 34/48 anonim ***** válasza:
21%

Miért tenném? Nem vagy azon a szinten, hogy ezzel kellene foglalkoznom.

Innen én voltam az egyetlen, aki forrást hozott és senki nem próbálta meg cáfolni. Ez a hiszti, amit itt leműveltél a blind-dal, azt érvelési hibának tanítják, személyeskedés, ami középiskolás tananyag, ha ezt nem sikerült felismerned magadtól, akkor nem vagy azon a szinten.

Az meg pláne szánalmas, hogy a végén nem kicsit tereltél.

Majd ha szépen cáfolva lesznek a források, akkor beszélhetünk, hogy regisztrálod egy oldalra, ami kb. semmire sem jó, de az adataidat megpróbálja ellopni.

2023. ápr. 13. 10:53
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

32-es válaszolsz az én kérdésemre is? 27-es vagyok.

Én csak kíváncsiságból kérdezem, mert nekem eddig mindig egy napos volt az on-site, de csak Google és Amazon interjúm volt a nagyok közül, illetve 2 hét múlva lesz egy Uber, ami szintén reggel 9-től délután 5-ig fog tartani (szünetekkel persze).

Vagy hogy érted az 1 naposat? Gondolom nem úgy, hogy 24 órán keresztül interjúzol. Én úgy, hogy egy nap van 4-6 interjú.

2023. ápr. 13. 10:56
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy hogy érted az 1 naposat? Gondolom nem úgy, hogy 24 órán keresztül interjúzol. Én úgy, hogy egy nap van 4-6 interjú."

Amire én gondoltam, hogy egy napos, az igen, hogy munkaidő alatt lemegy több interjú, a több napos alatt pedig azt, hogy nem tudták egy napra szervezni, ami miatt többször kell bemenni, vagy simán több fordulós.

Pl. nekem volt olyan multis interjúm, ahol több napig tartott, mert cégen belül annyi különböző csapat érdeklődött irántam, hogy nem fértek be egy napra, hogy mindenki a számára fontos kérdéseket feltegye.

2023. ápr. 13. 11:07
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugyanarra gondolunk. Több interjú egy nap (kivéve ha logisztikai okok miatt szét kell vágni több napra). Melyik big tech cégnél nem ilyen az on-site interjú?
2023. ápr. 13. 11:17
 38/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a kérdést. Az állításom ez volt: "én tudok én olyan big tech céget, aminél nem egy napos"

Most pedig ezt te is elismered itt: "kivéve ha logisztikai okok miatt szét kell vágni több napra"

Emiatt pedig nem látom a kérdésed értelmét, mert senki nem beszélt arról, hogy on-site-e vagy sem.

Az egyetlen ember, aki beszélt erről, az a #23, aki ezt írta: "Illetve covid ota is 1 napos az onsite, mint minden big tech cegnel. Annyi, hogy most online, nem szemelyesen, a feladatok ugyanazok."

2023. ápr. 13. 11:22
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy így értetted a nem egy naposat. Akkor végülis igen, sehol nem egy napos, mert előfordulhat, hogy közbejön valami.

Illetve akkor valóban hazudtál a 19-es válaszodban, mert előfordulhat, hogy a Google beugró nem matek feladat.

2023. ápr. 13. 11:33
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
#39 o valoszinuleg a matek feladatot is ugy ertette, hogy ha van a kodban mondjuk egy osszeadas vagy boolean kiertekeles, akkor az mar matek feladat.
2023. ápr. 13. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!