Van-e valakinek mostanában tapasztalata programozó tandfolyamokkal, bootcampekkel? Pl. Progrmasters, Progmatic stb.? Akár jó akár rossz?
20:
Nem fogom ideírni a magánéletemet, van olyan, hogy az ember mással foglalkozik.
Te vagy a menthetetlen, egy értelmetlen, rosszindulatú, kötözködő alak vagy, aki úgy akar kioktatni és becsmérelni másokat, hogy gőze sincsen a szituról, az adott illetőről stb.
Mellesleg (noha nem elsősorban ezzel foglalkoztam) tanultam a téren egyet s mást, de nem értem, miért ne lehetne többet és esetleg gyorsabban tanulni egy kompetens tanárral.
Szöveget értelmezni se tudsz, hiszen ötször leírtam, hogy KIZÁRÓLAG konkrét tapasztalatok érdekelnének, de te hajtogatod a semmmire se jó, hazug, álságos, rosszindulatú hülyeségeidet.
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel a kötekedő trollokkal.
Unatkoznak aztán ennyire futja nekik.
Tanár mellett sokkal gyorsabban tanul az ember, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Teljesen más mikor otthon hébe-hóba beleles az ember adott technológiába, és játszadozik velük, majd elviszi a tutorial hell, és más mikor egy struktúrált tanmenet szerint tanul ahol már bevált módszerekkel oktatnak, nem mellesleg piacon aktívan dolgozó fejlesztőtől leshet el technikákat az órák alatt.
Másik hatalmas érv és motiváció az úton, hogy osztályszinten egy csónakban eveztek, együtt projekteket oldotok meg, értekeztek stb. Motiváljátok egymást amikor kell. Ezt sehol máshol nem kapod meg.
Nekem bevált a bootcamp, mondjuk tény és való, hogy főállásban toltam végig és a hivatalos óraszám legalább kétszeresét még magamtól hozzátanultam, de ez lehetővé tette számomra a karrierváltást, hogy ma fejlesztőként dolgozhatok.
Én azt mondom, ha van rá lehetőséged vágj bele, megéri.
#15 és #17 voltam.
"Esetleg uj megjegyzes, tapasztalat?"
Szeptemberben írtad ki a kérdést én novemberben kezdtem el tanulni programozást magamtól egy youtuben található java sorozatból, ami tudás felhasználásával csináltam github profilt + projektmunkákat és március 1-jén helyezkedtem el backend fejlesztőként bruttó 720 000 forintért.
Ha ilyen tempóban haladsz hogy 1 évig gyűjtöd a véleményeket belőled sosem lesz programozó, már rég dolgoznod kellene.
23:
gratulálok a fasza munkához.
Másrészt marhára semmi közöd hozzá, hogy mikor mit csinálok. Sose mondtam, hogy az utóbbi fél évben ne lett volna ezen kívül jobb dolgom, azt se, hogy ágrólszakadt ürge lennék, akinek mielőbb muszáj ez a kenyér a mindennapi betevőhöz... szóval nagyon sokadjára kérlek, ezek szerint teljesen hiába, hogy a felesleges, hazug és ostoba személyeskedést mellőzzük.
"Másrészt marhára semmi közöd hozzá, hogy mikor mit csinálok. Sose mondtam, hogy az utóbbi fél évben ne lett volna ezen kívül jobb dolgom"
Hidd el nagy ívben leszarom hogy mikor mit csinálsz vagy csináltál, a kérdésre reflektálva elmondtam a konstruktív véleményemet és tapasztalatomat hogy egyáltalán nincs szükség elvégezni egy gyorstalpalót ahhoz hogy el tudj helyezkedni a szektorban. Az hogy ezzel az információval mit kezdesz az a te egyéni problémád, legkevésbé sem érdekel hogy mással foglalkozol vagy bootcampot végzel vagy egyetemre mész vagy doktorit csinálsz.
25: a tempóról írtál marhára "konstruktív" "gondolatokat". (már rég dolgoznod kellene.)
????
Van munkám, dolgozok, bár ehhez sincs túl sok közöd és marhára nem ez volt a téma.
Az én tempóm olyan, ahogy én beosztom, és megvan a jó oka annak, hogy miért szántam másra időt, erre pedig kevesebbet. Ebből egyáltalán nem következik, amit "konstruktívan" ideböfögtél, hogy "belőled sosem lesz programozó,"
hagyjuk ezt tényleg, légyszi kímélj meg a továbbiakban. Sok sikert az új helyen.
Nekem is van szakmai észrevételem a témával kapcsolatban mint Senior Machine Learning Engineer: azzal hogy itt nyávogsz nem lesz belőled programozó + az irritáló személyiség alapvetően kizáró ok a legtöbb cégnél szóval teljesen felesleges bármilyen képzést elvégezned úgysem alkalmaznának sehol. Örülök hogy meg tudtam spórolni a több millió forintos bootcamp tandíjat számodra mehetsz is vissza a mekibe hasábot sütögetni.
Minden jót maradok tisztelettel: egy statisztikus PhD AI/ML Engineer
27: nekem is lenne egy még szakmaibb észrevételem veled kapcsolatban: a hazug és aljas embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát.
A mekis sütögetés egyáltalán nem talált, van rendes, átlag felett fizető szakmám. Közösségben is elboldogulok, a tuskókat, mint te nem bírom, de tudom kezelni.
Még nagyobb tisztelettel,
egy nem robot ember
Nem gondoltam, hogy egy ártatlannak tűnő témában feltett kérdésre ilyen rosszindulatú és ostoba válaszokat is kapok, mindig tanul az ember.
Magyarország, 2023.
Mindenesetre a valóban a kérdésre válaszolóknak köszönöm, a hülyeségeket sajnos nem tudom kitörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!