Már junior programozó vagyok?
Most akartam updatelni a linkedinemet és elkezdtem gondolkodni, hogy mit lenne reális bele írnom. Junior szoftverfejlesztő vagy gyakornok?
Egyetem mellett dolgozom. Eleve úgy vettek fel több mint fél éve, hogy ismertem a használt technológiákat és azóta jó pár komplex dolgot megoldottam, igaz sok segítséget főleg az elején.
Tudom, kicsit értelmetlen túlizgulni, de nem akarok megtévesztő lenni. Ez már meghaladja a junior szintet?
Meg persze ez bértárgyalásnál is számíthat akár a mostani vagy következő munkahelyen, ha suli közben még gyorsan váltanék.
Ha nem, akkor hol kezdődik a junior szint?
Csak mert ugyan úgy dolgozom, mint a friss diplomás kollégák és semmivel sem járnak előrébb a munka terén, csak mert ők már szakdogát írtak és államvizsgáztak. Annyi, hogy kevesebbet dolgozom, így a lassan 1 éves tapasztalatom valószínűleg csak 3/4 évnek felel meg.
Amúgy fizetés szempontjából mennyivel ér kevesebbet ha azonos szinten vagyok, mint egy friss diplomás junior kolléga tapasztalattal, de csak heti 3 napot tudok jelen lenni? Kéne fizetés beli különbség ha óradíjban nézzük?
Tudom, hogy feljöhet, hogy kevésbé vagyok hatékony, mert kevesebbet vagyok a munkahelyen vagy hogy emiatt kevésbé tudnak velem számolni, de közben az alkalmazásom is sokkal olcsóbb a plusz adók hiánya miatt és flexibilisebb is, azaz bármikor megvállhatnak tőlem.
A szintedet nem kell konkrétan beírnod, hacsak nem a pozid megnevezésében benne van. Pl Junior Java fejlesztő vagy Junior Szoftverfejlesztő stb stb.
Gyakornok akkor vagy általában ha nem teljes állásban dolgozol a cégnek és diák vagy. (Van ahol van külön ilyen pozi de elég ritka)
Szval ha van tapasztalatod és teljesbe felvesznek akkor már junior vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!