Programozás, egyetem, nem érdemes dolgozni? WHAT?
Sziasztok!
Ma voltam nyitlnapon PTE MIK-en,és ott érdeklődtem az informatikai képzés iránt, több tanárral,ott dolgzóval beszéltem,és mindenki egyhanguan azt állítja,hogy nem szabad egyetem mellett dolgozni,mert akkor soha nem lesz az emberből normális programozó...
Ők a duálisképzést sem ajánlják pedig itt az egyetemen úgy van,hogy 4+1nap 4nap egyetem 1nap meló.
Kinek mi a véleménye erről? Érdemes egyem alatt dolgozni?
Mondták,hogy melót nem érdemes, viszont egyetemen sok olyan projekt van amihez lehet csatlakozni 2.félévtől(prog 2elvégezve)
Nyugi az alacsonyra értékelt csak egy troll. Egyszer kifejtettem, hogy milyen szánalmas az élete online és nem tudom, hogy sajnáljam vagy megvessem és hírtelen erre már nem tudott válaszolni, mert olyan dologra ütöttem a fáj.
Még sokkal régebben, meg kértem, hogy küldön linkedin, facebook, insta akármilyen oldalon elérhetőséget, ahol beazonosítható.
Ezek után volt hogy nem írt már persze.
Tehát nem hiszem, hogy tényleg alá tudja támasztani, hogy “mekkora szakember” vagy ha mégis, tudja hogy nincs igaza és csak trollkodik így féltheti a munkahelyét és megítélését nehogy a környezete rájöjjön, milyen szánalmas létforma.
Szóval a legjobb ha nem veszekedtek vele, mert ő erre élvez el.
31
Miről beszélsz? Majdnem minden commentemben leírtam, hogy szívesen küldök képet a felsőoktatási eredményeimről, de basztok kérni, most meg sírsz, hogy nem akarok mutatni semmit. Jézus.
32# Nem rólad beszélek, neked 3.5 az értékelésed. A vitapartneredről beszélek, akinek kb 1.5 az értékelése.
... de ezek után, lehet te is hasonló vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!