Ha After effect programmal akarok dolgozni milyen munkát érdemes vállalnom? Cad programozásra is gondoltam de nem szeretem az alkatrészeket stb. , , Teljesen dgitális'' munkát akarok, mint pl. after effectel dolgozni.
Sajnos ma Magyarországon nem tanítják főiskolán, egyetemen. Ahogy az előttem válaszoló mondta, különböző tanfolyamokon lehet tanulni. Amit én hátránynak látok, hogy nagyon borsos az áruk és egyértelműen nem profit csinálnak ott belőled. Akkor érdemes jelentkezni rájuk, hogy ha nem igazán tudod, hogy hol is kellene elindulnod, kiváló kezdőlökést adnak, de a többit már magadnak kell hozzátenni.
Magadat kell ismerni, hogy egyedül is el tudod-e kezdeni vagy jobb, hogy ha valaki az elején mutat némi iránymutatást. Rengeteg kiváló oktatóvideó, leírás található az interneten. A nagy részük angol nyelvű, de olyan sok kép és videó van, hogy általában nem feltétel,hogy megértsd a szöveget (azért nyilván nem árt).
Ilyen oldal például a tuts+. Itt nem csak after effects, de 3D, photoshop, illustrator leírások vannak. Illetve tippek fotózásra. Érdemes nézelődni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!