Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért lett ennyire szürke a...

Miért lett ennyire szürke a programozás téma?

Figyelt kérdés
Ha valaki programozni akar tanulni vagy "megmérettetni magát", van egy csomó projekt ötlet neten, de mégis miért? Mindegyik lényege ugyanaz: tic-tac-toe,random szám kitalálósdi, "make your own Bubble Short Algorithm", "számológép", "csinálj egy portfoliót html css js-t használva, csináld meg ugyanezt react-al, csinálj "todo appot", csinálj "user management" rendszert, csinálj "hospital management oldalt", stb... Tehát olyan dolgokat, amikből már a középiskolások is tucatnyit gyártottak és amire Soha nem lesz igény sehol, ha mégis lesz, biztos nem azt fogja választani akinek kelleni fog. Mégis miért ilyen szürke az egész? Ilyen egyhangú? Már nincs semmi újat kitalálni, de mégis wtf?
2021. nov. 5. 08:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
20: Mert akkor ez a mondatod a 9. válaszban: "Ilyet én is csináltattam velük, volt akinek tetszett és volt akinek nem. Gondoltam még pl arra, hogy mondjuk PyGame-t elkezdem tanítani nekik hogyan kell használni, aztán majd kihoznak belőle amit épp gondolnak." Errősen félre érthető, mert itt akkor nem érthető, hogy kikkel csináltattál és mit?
2022. jan. 26. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!