Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért olyan nehéz az informati...

Miért olyan nehéz az informatika és a programozás?

Figyelt kérdés
Sokan próbáltak meggyőzni arról, hogy ne ebben a szakmában tanuljak tovább. Miért olyan elterjedt, hogy az informatika nehéz? Melyik része nehéz? Mitől válik nehezebbé más szakmáknál?

2021. júl. 21. 21:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
29: "Windows legapróbb részeihez is értek." Ezt programnyelv ismerete nélkül hogyan?
2021. júl. 31. 20:06
 32/35 anonim válasza:
24%
Szia! Én akkor adtam fel mikor rájöttem, hogy kell hozzá az angol tudás ami nekem nincs. Szóval egyik részében az a nehézség , hogy tudj angolul, tovább nem tudom. Mert még mindig nem tudok angolul :D
2021. júl. 31. 21:46
 33/35 anonim ***** válasza:
32: A filmek, zenék, minden minden angol manapság, szóval nem okozhat gondot megtanulni. Persze ha van rá elhivatottság.
2021. júl. 31. 21:52
 34/35 SIDLER22 ***** válasza:
31: Úgy, hogy egyrészt a Windows zárt kódú szóval nincs nagyon mit megtanulni. Másrészt meg itt inkább a beállítási lehetőségekre gondoltam. Nem túl népszerű parancsok, aktiválási lehetőségek, környezeti változók...
2021. júl. 31. 21:57
 35/35 anonim ***** válasza:
34: Én ezekről leszoktam egy ideje. A win9x időkben még a registry (regedit) kulcsokat is fejből vágtam. Ma már ha kell valami, fél perc google és megvan.
2021. júl. 31. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!