Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire lesz nehéz elvégezni...

Mennyire lesz nehéz elvégezni az informatika szakot egyetemen, ha líceumban nem informatikára jártam, és programozást sem tanultam?

Figyelt kérdés
Erdélyben élek, a Sapientiára szeretnék menni. Erdélyiek, milyen tapasztalataitok vannak? Be tudom hozni a lemaradást?

2021. jún. 15. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Ha érdekel a dolog akkor minden gond nélkül. Semmi okod aggódni. Minden fejben dől el ;)
2021. jún. 15. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Hát...

Olyat tudok, hogy filóról ment orvosira, s bírja, szóval minden lehetsées.

De az infó sokszor úgy se egy leányálom, ha nem 0 programozási tudásod van az elején.

2021. jún. 15. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Kösd fel a gatyád!
2021. jún. 16. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg érdekel a topic, akkor menni fog, ne aggódj.
2021. jún. 16. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem és adott szak függő.
2021. jún. 17. 22:06
 6/10 anonim válasza:
45%
Én ezt nem értem, a Sapientia nem ilyen teológia egyetem?
2021. jún. 24. 16:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Teológia szakot még csak nem is látok.

[link]

2021. jún. 24. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha eddig zeneiskolai, testnevelési vagy művészeti suliba jártál akkor még érhetnek meglepetések.
2021. júl. 4. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő, én programtervezői szakra mentem úgy, hogy előtte emelt infót tanultam. A matekkal riogattak, érdekes az ment az egyetemen, a programozáshoz értettem középiskolában, az egyetemen nem ment. Vannak kivételek, volt olyan, aki teljesen belejött és előtte semmi ilyesmiben nem volt tapasztalata, viszont van egy másik véglet is.
2021. júl. 4. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
9: Én középsuli után pár évet kihagytam, mielőtt egyetemre mentem. Néhány év matek nélkül úgy, hogy előtte sem egy matekos gimibe jártam, utána beülni mondjuk egy analízis órára eléggé fájdalmas volt!
2021. júl. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!