A világ legnehezebb kérdése is pofon egyszerű, ha tudja az ember a választ rá. :)
2019. márc. 10. 17:21
3/14 anonim válasza:
A programozast megerteni kell, nem megtanulni,a 9 ora nem csak programozasbol fog alni valoszinuleg
2019. márc. 10. 17:22
4/14 anonim válasza:
Nehéz.
Napi fél óra semmire nem elég, nulla.
2019. márc. 10. 17:38
5/14 anonim válasza:
Ez rengeteg dologtól függ. Egyrészt kérdés, hogy állsz a témához, másrészt kérdés, a többiek hogy állnak hozzá, harmadrészt a tanáron is igen sok múlik, na meg a tananyagon is. Van aki élvezi, van, aki csak muszájból csinálja, és van, aki inkább feküdne krematóriumba elevenen, mint ezt a sz.rt tanulja.
Annyit mondhatok, hogy ha nem ezt szánod szakmádnak, akkor inkább játssz a tanár jóindulatára, és arra, hogy mindig összehozd legalább a kettest.
2019. márc. 10. 17:43
6/14 anonim válasza:
Középiskolában nagyon egyszerű, ha rendesen készülsz órára semmi probléma nem lesz, viszont készülés nélkül nem fog menni jól. :)
2019. márc. 10. 17:45
7/14 anonim válasza:
A matek nehéz? Én szinte csak az orán tanultam általános és középiskolában és mégis szinte jeles voltam
Van akinek ha egész nap próbálják a fejébe verni se menne
A programozás is pont ilyen
2019. márc. 10. 17:54
8/14 A kérdező kommentje:
Én is szinte mindenből ötös vagyok. Bár szerintem az iskolám nem valami erős.
2019. márc. 10. 18:15
9/14 anonim válasza:
Középiskolában (akkoriban egy gyengébb gimnázium) a legtöbb tárgyra elég volt összesen fél óra. A nyelvek egy más kérdés volt, egy-egy óra jutott a két nyelvre.
2019. márc. 10. 18:52
10/14 anonim válasza:
„A tudományban nincsenek nehéz és könnyű dolgok, csak megértettek és meg nem értettek vannak”. /Öveges József/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!