Valaki tud normális dokumentációt a Windows.h-hoz?
C++-t tanulok magamtól, és most szeretném normálisan megtanulni a Windows.h-t, de nem találok rendes dokumentációt hozzá.
A videóanyagok mind ilyenek: https://www.youtube.com/watch?v=MAlSjtxy5ak
Semmit nem lehet belőlük érteni, semmit nem magyaráznak el a részletekből, minden csak ennyi, hogy "ezt írd ide, mert ha nem, akkor nem lesz jó". A Microsoft dokumentációját is olvastam, és AZ SEM JÓ! [link] Ez alapján próbáltam, nem lett jó. Bemásoltam a dokumentációban szereplő kódot és nem működik. Ilyenkor én csinálok valamit rosszul, vagy a dokumentáció rossz? Feltételezem, az előbbi, de akkor mit kellene csinálnom? Le kellene töltenem valamit? Csak mert ezt sem írják az elején. Illetve ennyit: When you run the installer, make sure that the Desktop development with C++ workload is checked. Don't worry if you didn't install this workload when you installed Visual Studio.
De ez nekem megvan. Akkor most mi a baj? Mindent úgy csinálok, ahogy írják, mégsem jó.
"megtanulni a Windows.h-t"
Hát igen, az tény, hogy ezzel nagyon zsákutcába futottál, ez így értelmetlen. Hidd el, nem a windows.h-ban van a kutya elásva.
A #4-5 válaszban lévő link egy jó kis kezdő cikk, ha szpík inglis egy kicsit. Vagy ezt is megnézheted. Kicsit tömör ízelítő, elég régi is, de vannak benne hasznos infók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!