Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valaki tud normális dokumentác...

Valaki tud normális dokumentációt a Windows.h-hoz?

Figyelt kérdés

C++-t tanulok magamtól, és most szeretném normálisan megtanulni a Windows.h-t, de nem találok rendes dokumentációt hozzá.

A videóanyagok mind ilyenek: https://www.youtube.com/watch?v=MAlSjtxy5ak

Semmit nem lehet belőlük érteni, semmit nem magyaráznak el a részletekből, minden csak ennyi, hogy "ezt írd ide, mert ha nem, akkor nem lesz jó". A Microsoft dokumentációját is olvastam, és AZ SEM JÓ! [link] Ez alapján próbáltam, nem lett jó. Bemásoltam a dokumentációban szereplő kódot és nem működik. Ilyenkor én csinálok valamit rosszul, vagy a dokumentáció rossz? Feltételezem, az előbbi, de akkor mit kellene csinálnom? Le kellene töltenem valamit? Csak mert ezt sem írják az elején. Illetve ennyit: When you run the installer, make sure that the Desktop development with C++ workload is checked. Don't worry if you didn't install this workload when you installed Visual Studio.

De ez nekem megvan. Akkor most mi a baj? Mindent úgy csinálok, ahogy írják, mégsem jó.

2020. dec. 3. 15:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Ha windows GUI érdekel (előző oldalon azt írtad), sima apphoz ami guis hagyd a fenébe a "windowos guit" es használj wxWidgets-et vagy Qt-t. Tavaly próbáltam mindkettőt, nagyon egyszerűek es builder is van hozzájuk. Feleslegesen nem kell ezzel szenvedni, ezert lettek kitalalva ezek a gui libraryk. Mellesleg cross platform is. Amúgy meg ha komolyabban bele akarsz menni a windowsba, ez egy hatalmas témakör. Keress könyveket neten.
2020. dec. 3. 16:42
 12/23 anonim ***** válasza:
35%

[link]

A Qt-re meg nem is kell lsita, szinte minden c++os gui app azt használja. Csak az fizetős ha nem open source a kódod, a wx pedig nem.

2020. dec. 3. 16:45
 13/23 anonim ***** válasza:
17%

"C++-t tanulok magamtól,"

Ez mondjuk látszik.

2020. dec. 3. 18:34
 14/23 A kérdező kommentje:
#14 Köszi, de nem a véleményedet kértem.
2020. dec. 3. 19:08
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Ez nem a véleményem volt, hanem a te minősítésed, amely egyenesen következik a kérdésedből, illetve annak primitív voltából.
2020. dec. 3. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Én nem mondom, hogy annyira precízen mérvadó lenne, hogy kinek milyen itt az értékelése, de azért akinek a válaszainak 80%-a ostobaság, lehet, hogy pont annak nem kellene mások "minősítéséről" beszélni.

Ez a kategória, de lassan az egész oldal úgy, ahogy van, használhatatlan lesz. Kedves moderátorok, nem kéne valamit tenni? Nem gondolnám, hogy egy ehhez hasonló oldalon elfogadható lenne, hogy már egy rohadt kérdést sem lehet feltenni anélkül, hogy hatan ne küldenék el az embert a jó édes anyjába. Az ilyeneket mi a jó fenéért nem lehet azonnal, és véglegesen kitiltani?

2020. dec. 4. 01:40
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

A gyk eme szegletének nívóját nem csak a válaszok, hanem a feltett kérdések milyensége is árnyalja. Nem árt, ha a hülye, értelmetlen kérdések feltevői szembesülnek is olykor a produktumukkal /kérdés/, annak fogadtatásával.

Messze nem vagy te azon a szinten, hogy bármilyen szempontból érdemben megitélhesd a válaszaim tartalmát. Hát ne is tedd, ostoba senki.

2020. dec. 4. 03:43
 18/23 A kérdező kommentje:
#18 Tehát ez egy hülye kérdés volt, ha jól értem?
2020. dec. 4. 07:41
 19/23 anonim ***** válasza:

19: Igen, mondhatni.

Olyannincs, hogy megtanulni a windows.h-t. Erre más is rávilágított. Ami meg egyenesen tragikus, az az, ahogy a dolgot kezeled, amiket nyilatkozol. pl.:

"A Microsoft dokumentációját is olvastam, és AZ SEM JÓ!",

"Bemásoltam a dokumentációban szereplő kódot és nem működik.",

"Semmit nem lehet belőlük érteni, semmit nem magyaráznak el a részletekből,", stb.

Ez nem tankönyv. Ezek a dolgok nem neked, kezdőnek valók, hanem azoknak akik tudnak programozni.

Ráadásul, neked nem is valódi kérdéseid vannak, hanem csak panaszkodsz, vinnyogsz, véleményt nyilvánítasz. Teszed ezt egy olyan dologról, amit még felszínesen sem ismersz.

2020. dec. 4. 09:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2020. dec. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!