Milyen framework lenne ehhez jó? Otthoni "szerveren" is működhet, vagy kell hozzá normális szerver?
HTML, CSS, Javascript, Ajax, PHP/C#/Java/Node.JS..., MySQL/MsSQL...
ezeknek nézz utána
de ha akarod, akkor React/Vue/Angular + RestAPI-nak is nézz utána
keretrendszerből meg mind1 kb mit választasz, de persze előbb ehhez nyelvet kell választanod és technológiát
RestAPI-zni akarsz, vagy "sima Ajax" hívások, vagy akár X időnként az egész oldalt frissíteni...
minél több megfelelő technológiát és technikát ismersz, annál több és jobb lehetőséged van a megvalósításra
Hehe, kis erőszakos.
"mert làthatòan mèg az alapokròl sincs fogalmad"
Egyértelműen. Voltaképp azt nem tudom, ezt miből szűrted le.
"...De tudod egyàltalàn mi a local storage? Nyilvàn nem..."
De igen, tudom mi a Local Storage, már használtam is nemegyszer, hasonló projecthez is.
A kérdésemet azért tettem fel, mert (ha már az alapokról pampogsz) a JS Kliens oldali, a PHP pedig amivel frissíteném a db-t, szerver oldali.
Egyéb enyhén degradáló komment esetleg?
"HTML, CSS, Javascript, Ajax, PHP/C#/Java/Node.JS..., MySQL/MsSQL..."
html pipa, css pipa bár ebben nem játszik szerepet, js-t még tanuljuk mikor a tanár épp nem a f...veri, Ajax-ról eddig még csak olvasgattam, PHP pipa, C# 3 éve pipa, NodeJS tök jó :D Eddig még csak asztali környezetben használtam, webre sosem. MySQL-t már említettem, hogy használok.
A kérdés fő része pedig pont erről szólna, hogy ahhoz, hogy mikor kilépsz akkor is menjen a számláló, akkor is jóváhagyja X idő után a "fejlesztést" (legyen 'módosítás), feltétlen szerver kell-e? Hiszen ha pl egy Xamppot inditok egy mysql és apache szerverrel, nem tartom valószínűnek, hogy a kettő bármelyike automatikusan meghívna fájlokat/funkciókat.
Mellék a kötözködő kommentelőnek: Attól függetlenül, hogy mennek a "html alapok", amikkel te itt elég hülyén dobálóztál, nem feltétlen kell azt használni. Mivel itt nem egy normális *weboldalról lenne szó, csak ez a néhány megoldási módszer érdekelne, így egy PHP fájl is megteszi, nem kell html-és css hogy cicomázzunk. Pár gomb letétele meg szöveg kiírása nem követel nagy tudományt.
Viszont hogyha ilyen módon dobálózol és lenézel, akkor ne várd hogy mások ne így tegyék.
Kapsz te is egy linket, mert egyértelműen nem tudod, mi a különbség a szerver oldal és a kliens oldal között.
fejlesztési időt megoldani nem nehéz
AMIKOR rányomsz az 1 órás fejlesztés gombra 9:02-kor
AKKOR az adatbázisban eltárolod, hogy 10:02-kor lesz vége
A kliensnél a gomb lenyomásakor elindítod a visszaszámlálót (persze ajaxos OK után) és minden teljes oldal lekérésnél elküldöd, hogy meddig kell számoljon vissza (és a szerver időt, hogy tudja mikortól számol).
Röviden ennyi. Nem kell visszaszámolnod szerver oldalon. Max ha az épület fejlesztéseknek fontos szerepe van, akkor vagy CRON job, vagy figyelni kell a megfelelő folyamatok elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!