Szerintetek normalis hogy 1 hete foglalkozom programozassal es meg sok minden nem tiszta?
Ahogy egyre többet tudsz úgy jössz majd rá hogy mennyi mindent nem tudsz.
Ez ilyen.
5-10 év múlva térjünk vissza rá...
Az egy hét bármelyik "szakma" elsajátítására nagyon kevés idő. Ráadásul mint mindegyiknek, a programozásnak is van elméleti és gyakorlati része.
Az egy dolog, hogy elméletben megtanulsz egy-két dolgot a programozásról, esetleg rááll az agyad a megfelelő gondolkozásra és le is tudsz programozni egyszerűbb programokat, ettől még nem leszel tökéletes.
Én - most már - több évtizednyi programozó-múlttal a hátam mögött még mindig pár évente újraírom egyes kódjaimat és rájövök, hogy mennyi tökéletesítenivaló van még rajtuk. Amiről korábban úgy éreztem, hogy már ez a maximum, mindig tovább javítható.
Szóval - a kérdésedre válaszolva - igenis normális, hogy egy hét után még nem minden tiszta. Lehet azonban, hogy inkább arra kellett volna rákérdezned, ami nem tiszta - ha meg tudod azt fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!