Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tényleg csak a legjobbak...

Tényleg csak a legjobbak kerülhetnek be nagy multikhoz, "szoftverházakba"?

Figyelt kérdés
A többieknek maradnak a kis magyar cégek és ott 80% support, rendszerüzemeltetés, 20% fejlesztés, boríték vagy KATA, fejetlenség és káosz?
2020. szept. 16. 12:04
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
89%

Akkor te nem is akarsz multinál dolgozni? Vagy mi köze ennek a kérdéshez?

Engem úgy vettek fel, hogy jelentkeztem LinkedIn-en, behívtak, átmentem 3 technikai interjú körön és kaptam egy ajánlatot, amit elfogadtam. Elég egyszerű.

2020. szept. 20. 09:36
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Ti itt a saját hülyeségetekkel vagytok elfoglalva?

Ahelyett, hogy a kérdezőre figyelnétek, aki a zugbéték borzalmasságára hívta fel a figyelmeteket. Hát, szomorú.

2020. szept. 20. 09:41
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

#32 Annyi köze van csupán a kérdéshez, amelyet a kérdező a kifejtésben írt is: "fejetlenség és káosz". De különben igazad van, nem célom egy multinál dolgozni, hiszen ahol vagyok, azt legalább szeretem, mégha a fizetés inkább csökken, mint növekszik. Te meg ezekszerint okos ember lehetsz, vagy szerencsés, mert jókor voltál jó heyen, gratulálok!

#33: Neked is igazat kell adnom. De tudod ezt a sok "hülyeség"-et is a kérdés indukálta... :-)

2020. szept. 20. 10:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!