Tényleg csak a legjobbak kerülhetnek be nagy multikhoz, "szoftverházakba"?
Max ilyen utolsó hulladék cégeknél van így.
"Kapcsolat a főnökkel vagy annak egy barátjával" lol. Akkora multinál vagyok, hogy a "főnököt" még csak YouTube videóban láttam, valszeg soha nem is fogok személyesen találkozni vele.
Közvetlen felettesemmel is az utolsó interjú körben találkoztam először.
Én is kíváncsi lennék, hogy te melyik cégnél tapasztalod ezeket.
Gondolom ezt sosem fogjuk megtudni :)
#13 Lehet, hogy rossz helyre születtem, mert mondjuk ha nem Magyarországon dob le a gólya, akkor talán esélyem is lett volna valami értelmeset is csinálni. De persze ezt sohasem tudom meg.
Egy ennyire motiválatlan helyen inkább elmegy az ember maradék életkedve is. ...és ha Ti nem is látjátok ami itt folyik, akkor arra csak azt tudom mondani, hogy nagyon szerencsések vagytok.
De röviden le is írom: ebben az országban azokat büntetik meg, akik betartják a törvényeket. Ebben az országban azokat zárják börtönbe, akik valamit tettek a közjóért: lásd Tolvajkergetők! Továbbá azok érvényesülnek, akik sötétek mint a szurok, nem azok akik tehetségesek. Ezt lehet összeesküvés-elméletnek is nevezni, de csak a tények!
Mi sem tudtuk meg, hogy te melyik őrültnagy multinál dolgozol, ahol csak a youtube-on láttad még csak a főnököt... De gondolom ez így is fog maradni! :-)
Én Vodafone-nál vagyok és én sem találkoztam még Nick Read-el. Szerintem ez elég sok multira jellemző.
Ilyenről meg nem is hallottam még, hogy nagy multihoz csak ismerettséggel lehet bekerülni.
Melyik ez a cég Ronáldó? Kitalálsz végre egyet vagy elmondod az igazat, hogy valami kis noname kft-nél dolgozol és közöd nincs a multikhoz?
A voda egy fos, ultragáz cég.
Eleve, nem multi. Egy büdös, pénzéhes, magyar bagázs. Tele dakotával.
Itt a kérdés a NAGY multikról szólt, jobbára azokról, akik szoftverfejlesztésben domborítanak /MS, Facebook, Google, stb./ és nem azokról, akiknek úgy mellékesen van szoft részlegük is, a kis házi programjaik kivitelezéséhez, karbantartásához.
Úgy látom érdemes lenne tisztázni akkor először a nagy multi fogalmát. Mert a Bosch-nak pl. van 400000 alkalmazottja, a Facebooknak meg pl. 50000.
Definiálod nekünk #16?
Látom itt is itt van a nagyon kevés pipás barátunk, aki mindekit és mindent leszól. Szerintem ebben a kategóriában minden kérdés alatt ott van és lehurrogja azt, aki él és mozog.
Ericsson, Evosoft, Nokia, Epam például, amire gondoltam. Vagy akár KUKA, Bosch, Morgan Stanley, Vodafone - tehát pénzügyi, gyártó, K+F, whatever cégek, amelyeknek azért nagyobb szoftverfejlesztő bagázsuk is van.
Ahol csapatokban megy a munka és tényleg van olyan része, ahol kódolni kell főleg (jó, nyilván dokumentálni is, meetingelni is, nem erre gondolok azért ;)) és nem a totál szervezetlen őskáosz megy, agilis módszertan nélkül, 1-2 fős "csapatokban" és több IIS beállítással, supporttal, telepítésekkel, mint kódolással.
Szép magyar mondatot sikerült írnom. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!