Valaki használta már a 200$-os Chatgpt-t? megéri a felárat?
Mondjuk a copilot és chatgpt teljesen más kategória, így nem értem az első hozzászólást.
A deepseek legalább olyan jó, mint az OpeanAI legjobb modelje és online ingyenesen használható, viszont sokszor nem elérhető, így hiába ingyenes és jó, ha valaki folyamatosan promptol és jóval produktívabb lazán megérheti.
Ez a 200 dollár egy senior napi díjának a fele. Ha produktív vagy az AI eszközökkel, akkor többszörösen visszahozza az árát.
Nekem eddig rengeteg több naposra becsült feladatot redukált pár órára. Plusz sokszor jobb, új megoldásokat adott problémákra, amikre nem is gondoltam. Sokszor csak segít átgondolni problémákat.
Én főállás mellett csinálok egy side projectet, amiből még nincs pénz, de már létező családi vállalkozást támogatna, így mindenképpen lenne valamennyi, csak limitált mennyit tudok vele foglalkozni. Így is többnyire munkaidőben 1-3 órát foglalkozom vele. (Tökéletesen megelégedettek a munkámmal).
Számomra a promptolás rengeteg időt nyer, így elgondolkoztam, hogy előfizetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!