Vajon miért nem tudok elhelyezkedni szoftverfejlesztőként már 1 éve? Tudtok tanácsot adni?
Ugyan a saját nevemen van a GitHub-om, de privátban akár linkelném, ahogy a LinkedIn-t is, vagy akár feladatot is oldanék meg.
Miért nem tudok vajon elhelyezkedni ezzel?
Kifejezetten a kódolás érdekel, ha "coding monkey", az se baj.
Az egyetem most ingyenes (elvileg) és diákhitel-lehetőség is van, míg a bootcamp fizetős. Jó, ott is van ilyen-olyan hitel.
Most is nekiálltam az Angular-os projekten dolgozni, van benne pár bug, olyan helyen is, ami fél éve még tökéletesen sikerült nekem, plusz a bug hol kijön, hol nem. Tehát vannak irányvonalaim.
1 éve még túl korán volt jelentkezni, de hosszú történet, miért tettem.
Fél éve sikerült találnom céget, amelyik átvert.
Most meg már hatalmas válság van.
72
Akkor sorry.
A 4 pipában voltam biztos. :)
A hatalmas válság elég erős túlzás, most is keresnek szinte mindenhol embert.
LinkedIn jobs-on rászűrtem budapesti entry level hirdetésekre, kidobott 1800 találatot. Ha annak csak az 5%-a releváns neked, az akkor is közel 100 lehetőség. Ha 100 jelentkezésből nem hívnak be sehova, akkor valami komoly probléma van az önéletrajzoddal. Ha meg behívnak és nem vesznek fel, akkor a szakmai tudásoddal és/vagy soft skilljeiddel van probléma. Egyikről sem a válság tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!