Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vajon miért nem tudok elhelyez...

Vajon miért nem tudok elhelyezkedni szoftverfejlesztőként már 1 éve? Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Ugyan a saját nevemen van a GitHub-om, de privátban akár linkelném, ahogy a LinkedIn-t is, vagy akár feladatot is oldanék meg.

Miért nem tudok vajon elhelyezkedni ezzel?

Kifejezetten a kódolás érdekel, ha "coding monkey", az se baj.

2020. júl. 20. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:

Nincs baj a GitHub-on lévő projektekkel, normális commit szövegek, igényes kód.

Kicsit áldozat mentalitást érzek nálad ("Sikertelen" névről jött a privát üzenet), ebből kell kitörnöd!

Jutott még sokminden az eszembe, küldök privátot.

2020. júl. 20. 19:36
 32/82 anonim ***** válasza:
47%

Én BSc-s diplomával két hét alatt találtam .NET fejlesztői munkát. Szakmai tapasztalatom 8 hét szakmai gyakorlat volt. :D

Nem tudom mi a probléma. Szerintem rossz helyen keresel.

2020. júl. 20. 20:49
 33/82 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem sem. Nekem folyamatosan küldözgetnek állásajánlatot úgy, hogy még C#-on belül is elég erős feltételeket szabtam. És ha értesz hozzá megkeresheted a nettó 7 számjegyű összeget könnyedén.
2020. júl. 22. 11:11
 34/82 A kérdező kommentje:

A LinkedIn-en küldött ajánlatok semmit se jelentenek. Boldog-boldogtalan megkapja.

Én is kapok olyanokat, ahol pl. már a bérből látszik, hogy minimum 3 év tapasztalattal keresnek embert.... Visszaírok, hogy van-e junior pozija, arra meg nem is reagál már.

2020. júl. 22. 11:46
 35/82 anonim ***** válasza:

"Visszaírok, hogy van-e junior pozija, arra meg nem is reagál már."

Ne írj vissza. Jelentkezz akkor senior állásra :D senior, junior stb. Ez nem olyan, mint egy diploma vagy bármi amiről papírt kapsz. Mindig az adott cég dönt kik vannak ilyen pozícióba. Ennyi. :). Attól, h egyik helyen seniornak mondanak még nem biztos, hogy a másik helyen az leszel. Ez csak rangsorolás kb...

2020. júl. 22. 12:06
 36/82 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék a github aktivitásodra.
2020. júl. 23. 23:46
 37/82 anonim ***** válasza:
Jöhet ide is a Github.
2020. júl. 24. 00:30
 38/82 anonim ***** válasza:
Ide nem kell küldeni. Én elhiszem hogy jó vagy! Találtál már munkát?
2020. aug. 27. 11:20
 39/82 A kérdező kommentje:

Nem.

Most beadtam sok helyre, persze az ötöde olyan, ahol nincs semmi a követelmények között, ami kizárna.

2020. aug. 27. 11:32
 40/82 anonim ***** válasza:
Milyen szakmád van? Megvan az alapképzésed? Ha igen akkor menj mesterre! Ha nincs akkor kezdj bele az alapképzésbe. Ne várd, hogy mindenféle képesítés nélkül munkát találj.
2020. aug. 27. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!