Vajon miért nem tudok elhelyezkedni szoftverfejlesztőként már 1 éve? Tudtok tanácsot adni?
Ugyan a saját nevemen van a GitHub-om, de privátban akár linkelném, ahogy a LinkedIn-t is, vagy akár feladatot is oldanék meg.
Miért nem tudok vajon elhelyezkedni ezzel?
Kifejezetten a kódolás érdekel, ha "coding monkey", az se baj.
Nincs baj a GitHub-on lévő projektekkel, normális commit szövegek, igényes kód.
Kicsit áldozat mentalitást érzek nálad ("Sikertelen" névről jött a privát üzenet), ebből kell kitörnöd!
Jutott még sokminden az eszembe, küldök privátot.
Én BSc-s diplomával két hét alatt találtam .NET fejlesztői munkát. Szakmai tapasztalatom 8 hét szakmai gyakorlat volt. :D
Nem tudom mi a probléma. Szerintem rossz helyen keresel.
A LinkedIn-en küldött ajánlatok semmit se jelentenek. Boldog-boldogtalan megkapja.
Én is kapok olyanokat, ahol pl. már a bérből látszik, hogy minimum 3 év tapasztalattal keresnek embert.... Visszaírok, hogy van-e junior pozija, arra meg nem is reagál már.
"Visszaírok, hogy van-e junior pozija, arra meg nem is reagál már."
Ne írj vissza. Jelentkezz akkor senior állásra :D senior, junior stb. Ez nem olyan, mint egy diploma vagy bármi amiről papírt kapsz. Mindig az adott cég dönt kik vannak ilyen pozícióba. Ennyi. :). Attól, h egyik helyen seniornak mondanak még nem biztos, hogy a másik helyen az leszel. Ez csak rangsorolás kb...
Nem.
Most beadtam sok helyre, persze az ötöde olyan, ahol nincs semmi a követelmények között, ami kizárna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!