Vajon miért nem tudok elhelyezkedni szoftverfejlesztőként már 1 éve? Tudtok tanácsot adni?
Ugyan a saját nevemen van a GitHub-om, de privátban akár linkelném, ahogy a LinkedIn-t is, vagy akár feladatot is oldanék meg.
Miért nem tudok vajon elhelyezkedni ezzel?
Kifejezetten a kódolás érdekel, ha "coding monkey", az se baj.
Bocs amikor ítam a válasz nem láttam a 18:46-os és 18:49-es válaszodat. Ez még az azt megelőzőre vonatkozik.
Igen a programozás valahol "műveszet" is, de sokszor nem tudunk válogatni.
Most ezt arra írtad, hogy az or helyett vagyot írtam?
Csak kicsit összezavarodtam. :)
Azóta se jelzett vissza 1 cég se. 30-ból 2 a nyári mérleg.
:(
Mire gondolsz még?
Fogalmam sincs, mit lehetne tenni... Az élethelyzetem alapján nagyon most vagy soha helyzetben vagyok.
Most supportos vagyok, szürkén, megbecsültség nulla, fizetés kevés (és ugye táppénz 0, fizetett szabadság 0), légkör kritikán aluli, munka baromira nem nekem való és utálom is, home office 0 (úgy, hogy heti 2 napot ígértek korábban), az iroda messze van és a legrosszabb a COVID szempontjából, hogy baromira nem vagyok biztonságban itt sem.
Szakmailag a jelenlegi munkahelyemnél és a mellette, hullafáradt aggyal, pihenés helyett tanulásnál az is jobb lenne, ha a semmire felmondanék, felvennék félmillió diákhitel1-et (fogalmam sincs, ilyet lehet-e) és reggeltől-estig tanulnék otthon. Ősszel már megcsináltam (munkanélküli voltam), képes lennék rá.
Azért nem való nekem, mert a világgazdasági válság és a kezdőkkel való túltelítődés miatt nem alkalmaznak?
Neked írtam privátban, hogy ugyan indokoljon is, ne csak belém rúgjon még egyet? Az az illető is 4 pipás volt.
Képzeld, ha az állításodat megijdokolnád, azzal segítenél. Bár gondolom ez nem cél.
Egy évvel ezelőtt nem volt semmilyen válság. Sok kezdőnek pedig nem okoz problémát az elhelyezkedés most sem, különben nem lennének kezdők, mind munkanélküli lenne.
Már sokan írtak neked sokféle tanácsot, láthatóan nem mész vele semmire. Most rááldozol mégegy évet az életedből, vagy mi a célod? Ha az alatt sem sikerül, akkor mégegyet és így tovább? Hol az a pont, ameddig még próbálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!