Vajon miért nem tudok elhelyezkedni szoftverfejlesztőként már 1 éve? Tudtok tanácsot adni?
Ugyan a saját nevemen van a GitHub-om, de privátban akár linkelném, ahogy a LinkedIn-t is, vagy akár feladatot is oldanék meg.
Miért nem tudok vajon elhelyezkedni ezzel?
Kifejezetten a kódolás érdekel, ha "coding monkey", az se baj.
Óbudai Egyetemen is van ESTI, ott mérnökinfó van.
A felvi.hu-n legutóbb még nem voltak szubjektív tapasztalatok, hogy melyik egyetem képzése elavult, túl elméletorientált szutyok, ahol úgy tanítják a dolgokat, ahogy ha munkahelyen csinálnád, kirúgnának.
Ha rákeresel arra, hogy gyakornoki állás, mindenhova oda lesz írva, hogy nappali jogviszony kell. Próbáld ki.
De a tavaly őszi HVG állásbörzét is rendesen végigjártam ám.
Fizikailag az esti is megoldható, az első 2 héten elmész 3-kor 3 napon, rugalmas munkaidővel simán, utána meg kitapasztalod, melyik előadára kell, éri meg bemenni.
A levelező is fárasztó lehet, mert jellemzően ezeken a szakokon minden héten van és a tömbösített oktatás horror. Az OKJ-n is ezt utáltam, hogy hétvégén 7 óra egyetlen tanárral, a végére eret tudtam volna vágni magamon.
Míg az estin megoldod az első 2 hetet, levelezőin szabadságokat kell kivenni.
Az egyetem túl elméletorientált, ez a gond vele.
Bootcampre mennék, de már se erőm, se pénzem.
Vagy hosszúra, elölről, vagy A&K Academy, ott van haladó Java.
De már se erő, se idő, se remény, se pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!