Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit keres egy pályakezdő...

Mennyit keres egy pályakezdő szoftverfejlesztő manapság?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten a kódolás érdekel.
2020. júl. 8. 10:36
 52/67 anonim ***** válasza:
Ezeken a területen is kell kódolni. :)
2020. júl. 8. 10:53
 53/67 anonim ***** válasza:
49%

Valamennyit... Minden más mellett.

Én meg egy agilis csapatban akarnék főleg kódolni.

2020. júl. 8. 11:02
 54/67 anonim ***** válasza:
88%

"Én vidéken nem rég helyezkedtem el kezdőként br. 360 ezres fizetésért"

Az nagyon kevés. Ennél többet keresel a Lidlbe. :).

2020. júl. 8. 12:44
 55/67 anonim ***** válasza:

"Én meg egy agilis csapatban akarnék főleg kódolni."

Az agilis egy szoftverfejlesztési módszer. A cégek 99% ezt használja, mert a többi nem optimális.

2020. júl. 8. 12:44
 56/67 anonim ***** válasza:

Én pl régóta kata-s foglalkoztatott vagyok. Fogalmam sincs a nettó-bruttó alakulásáról, fél órát kellene nettó bérkalkulátoroznom.

Köszönöm a kedves felvilágosítást az agilis módszertanról.

Szerintem érted, mi akartam mondani...

Nem elsődlegesen helpdeskes akarok lenni, se szervert nem akarok telepíteni, it securitytől isten ments...

Hanem webalkalmazást, vagy mobilappot vagy egyéb alkalmazást építő csapat tagja lennék már végre szívesen, több, mint 1 év álláskeresés és 2 átverős magyar kkv után..

Nekem a nettó 250 is jó, de ha van, ahol a konkrét szoftverfejlesztésért/kódolásért (aki akarja, érti) többet fizetnek kezdőknek, az szóljon.

2020. júl. 8. 12:56
 57/67 anonim ***** válasza:
Akkor keresgélj álláshírdetésekbe. Rengeteg van olyan állás van ahol kódolnod kell.
2020. júl. 8. 13:08
 58/67 anonim ***** válasza:
49%

Most azért juniorok számára igen kevés álláshirdetés van (nyár + elég nagy válság), de a kioktatást újfent köszönöm.

Ha negyedszerre nem teszem fel a kérdést, akkor eddig egyszer se tettem fel:

- Mely cégeknél adnak nettó 250-nél többet junioroknak? (kódolós munkára) Akár cégnevekkel, akár privátban.

Mert a Nokia, Epam, Ericsson és sok kkv is nettó 250-et ajánl. Vagy annyit se. Budapest.

- Mely cégek foglalkoztatnak embereket full fehéren?

2020. júl. 8. 13:46
 59/67 anonim ***** válasza:
91%

"Az nagyon kevés. Ennél többet keresel a Lidlbe. :)."

Pfff...

Hogy lehet így gondolkozni?

2020. júl. 8. 13:50
 60/67 anonim ***** válasza:
43%

"Pfff...

Hogy lehet így gondolkozni?"

Úgy, hogy annyi pénzért inkább LIDL-be megyek, mint kódolni. Programozás sokkal stresszesebb, szóval ha nem fizetnek meg, mert állításod szerint csak annyit lehet keresni, akkor mi a fenéért menjen rá az egészségem? :)

2020. júl. 8. 14:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.