Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit keres egy pályakezdő...

Mennyit keres egy pályakezdő szoftverfejlesztő manapság?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
0%
Te dolgod, hogy egyet értessz vagy sem. Egyetemi kurzus a szoftverfejlesztés. És arról szól, amit mondtam. Tervezel. SWOT, UML, EK diagrammok, Állapotgép...stb. kódolni nem kell. De algoritmus elmélet szükséges, főleg az állapotokhoz.
2020. júl. 5. 13:32
 42/67 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted, ha egy új szoftvert készítenek akkor hogy kezdenek neki? ;). Pl MS Projectben felvázolják mi mennyi idő, mennyi pénz, erőforrások stb. Ez is egy külön szakma... aztan meg jön a tervezés... És itt jönnek képbe a szoftverfejlesztés alkalmazottak:)
2020. júl. 5. 13:34
 43/67 anonim ***** válasza:
30%

"De hát ott van a linken "full stack szoftverfejlesztő""

Full stack az öreganyjuk, az. :)))

Egy simlis, lehúzásra szakosodott cég, amely mindent igér, de semmit nem teljesít.

2020. júl. 5. 14:10
 44/67 anonim ***** válasza:
30%
43: Pontosan. Az ilyen "Bootcampek" semmire se jók, csak hogy a pénzes költs. Nagyon nagyon alapokat adják, amit magadtól is megtudsz.
2020. júl. 5. 14:20
 45/67 anonim ***** válasza:
50%

Hú bammeg, ennyi hülyeséget összehordani 5 oldalon keresztül..

Kérdező:(ha még olvasod és nem untad meg a sok idiótát:D) Én vidéken nem rég helyezkedtem el kezdőként br. 360 ezres fizetésért. Budapesten ez nyilván több lenne.

2020. júl. 6. 21:12
 46/67 anonim ***** válasza:
91%

Bruttó 350000-400000, de a legtöbb helyen elég gyorsan fel megy 500000+-ra kb.5 év alatt ez az összeg.

Vannak helyek persze, ahol ennek jóval magasabb, de egy átlagos junior szoftverfejlesztőnek ennyi a kezdőfizuja.

2020. júl. 8. 09:13
 47/67 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tök mindegy hogy ki mit végzett el? Én mérnökinformatikus vagyok, és hasznosnak éreztem az egyetemet, mert készséget adott arra hogy meg tudják oldani problémákat viszonylag gyorsan és tudjam magam fejleszteni önállóan amikor szükséges egy adott munka során. (és persze a kitartásban is a eléggé megedzett). DE! Nem gondolom, hogy egy programozónak feltétlen szüksége van egy egyetemre, hogy ezeket a tulajdonságokat megkapja, valakinek a "vérében" van. Az örüljön neki, hogy így született. De könyörgöm ne nézzük már le egymást csak mert megdolgozott valaki a diplomájáért vagy azért hogy otthon megtanult programozni. A munka mióta gáz? Mindkét oldalon lehet munka a tudás mögött. (Csak ennyit akartam, bocsi az offtopicért.)
2020. júl. 8. 09:29
 48/67 anonim ***** válasza:
32%

Engem mindig lepontoznak, ha nettó 250-et írok.

Ugyan OKJ-s vagyok, esti egyetem folyamatban, de tervezem otthagyni, szoftverfejlesztő tapasztalatom másfél hónap 4 órában egy garázscégnél, vicc projekten.

Konkrétan hol kap nettó 250 felett egy kezdő fejlesztő?

Tényleg hol?

Tök kíváncsi lennék konkrét cégekre...

Vagy csak a nappalisok kapnak ennyit diplomázás után, ha már addigra van egy-másfél éves tapasztalatuk?

Mert az tök más és szerintem bele is szoktam írni a lepontozott válaszaimba.

Ja meg az is érdekel, hol dolgozhatnék fehéren, azaz nem katásként, és lehetőleg nem is borítékozva.

2020. júl. 8. 10:16
 49/67 anonim ***** válasza:
49%
Ja és budapesti vagyok.
2020. júl. 8. 10:19
 50/67 anonim ***** válasza:
#48 Az IT Security, blockchain, Data Science ágaknál jóval több a kezdőfizetés.
2020. júl. 8. 10:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!