Mennyit keres egy pályakezdő szoftverfejlesztő manapság?
"De hát ott van a linken "full stack szoftverfejlesztő""
Full stack az öreganyjuk, az. :)))
Egy simlis, lehúzásra szakosodott cég, amely mindent igér, de semmit nem teljesít.
Hú bammeg, ennyi hülyeséget összehordani 5 oldalon keresztül..
Kérdező:(ha még olvasod és nem untad meg a sok idiótát:D) Én vidéken nem rég helyezkedtem el kezdőként br. 360 ezres fizetésért. Budapesten ez nyilván több lenne.
Bruttó 350000-400000, de a legtöbb helyen elég gyorsan fel megy 500000+-ra kb.5 év alatt ez az összeg.
Vannak helyek persze, ahol ennek jóval magasabb, de egy átlagos junior szoftverfejlesztőnek ennyi a kezdőfizuja.
Engem mindig lepontoznak, ha nettó 250-et írok.
Ugyan OKJ-s vagyok, esti egyetem folyamatban, de tervezem otthagyni, szoftverfejlesztő tapasztalatom másfél hónap 4 órában egy garázscégnél, vicc projekten.
Konkrétan hol kap nettó 250 felett egy kezdő fejlesztő?
Tényleg hol?
Tök kíváncsi lennék konkrét cégekre...
Vagy csak a nappalisok kapnak ennyit diplomázás után, ha már addigra van egy-másfél éves tapasztalatuk?
Mert az tök más és szerintem bele is szoktam írni a lepontozott válaszaimba.
Ja meg az is érdekel, hol dolgozhatnék fehéren, azaz nem katásként, és lehetőleg nem is borítékozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!