Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Már egy szoftverfejlesztő...

Már egy szoftverfejlesztő pályakezdőnek is jó esélye van külföldön munkát találni, vagy azért ajánlott 1-2 évet lehúzni itthon?

Figyelt kérdés
2019. márc. 11. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Külföldön telítettebb a piac azért. Én Debrecenben, ahol élek, kaptam munkát. Havi 250.000-et kapok kézbe úgy, hogy még az egyetemmel sem végeztem. Szóval abszolút van esély belföldön is jó munkát szerezni, pláne most, hogy szükség van a programozókra, de relatív kevesen vannak. Sokkal könnyebb, mint külföldön.
2019. márc. 11. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tudom javasolni, hogy először keress itthon munkát, mert a JÓ programozókra van kereslet és kezdőként is jó fizetést kaphatsz. Nekem is hasonló fizum van, pedig az egyetemet munka mellett levelezőn végeztem, tehát előbb vettek fel, mintsem diplomám lett volna.

A főállás mellet pedig ha akarsz, nézegethetsz külföldi melót és ha akad valami, akkor lépsz. De amúgy a legjobb dolog (én erre hajtok) itthonról dolgozni nyugat-Európai ügyfeleknek, Euróért: nyugati fizetés, itthoni megélhetési költségek, kell ettől jobb?

2019. márc. 12. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, szerited azert szervezi ki a melot keletre hogy nyugati bert fizessen.
2019. márc. 12. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, egyrészt az itteninél magasabb bért kaphatsz, másrészt meg nem feltétlen nagy cégre gondolok, hanem pl. webfejlesztés vállalkozóként, egyénileg, ahol te alkudod ki az árat.
2019. márc. 12. 13:35
 5/5 jani273 válasza:

Kezdj el softwaret fejleszteni ott ahol vagy es marketing it az interneten. Mindenki le van akadva annal hogy masnak dolgozni az a biztos. Ugyanazt csinalnad a cegnel mintha magadnak dolgoznal.

Ha nem tudod mit nezz korul es kezd kicsiban. Ott van Fiverr, Upwork meg masok. ird be freelance programming freelance coding stb. Havi fel milliot egy milliot siman megkeresel ha jo vagy. Egyszeru munkakbol. Ennem tudok kodolni sajnos, de vannak weblapjaim es a multkoriban kellett az egyik ecommerc-lapomon valamit cisnalni Indiabol Upwork-on keresztul csinaltattam meg 300+ dollar korul volt a vegosszeg es ket nap alatt megvolt de osszessegeben nem volt egy negyed nap csak az emailek meg a valszok stb miatt huzodott ket napig. A vilag minden reszerol hasznaljak ezeket a szolgaltatasokat. Beszelned kell angolul Ill irni tudni kell angolul es tudni kell kodolni. php, java, css, jQuery,a leghasznaltabb nyelvek a mindennapi weblap tulajdonosoknal. Jobban jarsz mint egy ceg fizetne havi 2-300 ezretes oda vagy kotve mint kutya a karohoz.

Ezt tudod csinalni egy laptoppal a balaton partjarol. Napi 2-3 ora kodolas havi egy millio Ft koruli jovedelem. Vagy tobb, mert sokan aztan visszaterok ha jo munkat vegzel. Indulasnak nem gyors, de 3-4 honap mulva mar lenne par munkad amit tudnal referencianak hasznalni es utanna mar csak jonnek.

Amen rad es jo szerencset.

2019. márc. 15. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!