Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit keres egy pályakezdő...

Mennyit keres egy pályakezdő szoftverfejlesztő manapság?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 16:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
3%

#2-es vagyok.

8-as! Egyetemről jöttél ki. A kérdező NEM egyetemi végzettségről érdeklődött.

9-es. Félig meddig igaz, de azért egy senior(min 5 év tapasztalat) ennél picit többet keres. De valójában varázsfizetésekkel dobálóznak a többiek, mert nem képesek elfogadni az igazságot.

10-es: Köszönjük a bemásolt infót, ez nem konkrét tapasztalat.

Újra leirom: Ismerek olyan embert, aki nettó 200 al indult. Ma már több a fizuja, de meg sem közelíti az általatok vetíteni próbált összegeket.

2020. júl. 5. 08:08
 12/67 anonim ***** válasza:
22%

Nettó 250 körül látom reálisnak ahogy én magam is keresgélek és másoktól is hallom.

Rettentő sok esetben Kata-sként sajnos.

2020. júl. 5. 08:16
 13/67 anonim ***** válasza:
61%

Elég csak megnézni pár pesti céget, ahol publikus a bérsáv.

Vacuumlabs-nál pl. 1600 euró a junior szint legalja.

[link]

TransferWise pesti irodában nem junior pozícióra 30-60k euró a bérsáv.

[link]

És ezek ugye nem a legjobban fizető cégek, mert ott van WorldQuant pl, vagy a Google.

2020. júl. 5. 08:24
 14/67 anonim ***** válasza:
76%

Neked itt most valami problémád van a szoftverfejlesztőkkel és ezért próbálod degradálni őket azzal, hogy ez csak középfokú végzettség és kevés pénzt érdemelnek.

Nem kell jönni az OKJ-s képzéssel. Szoftverfejlesztő alatt mindenki a progtervinfó és mérnökinfó szakokat érti.

Esetleg egyike vagy azoknak, akiket beetettek az OKJ-val és a bootcampekkel, majd miután lehúztak egy csomó pénzzel, nem kaptál munkát a képzéseddel és most haragszol a világra.

2020. júl. 5. 08:36
 15/67 A kérdező kommentje:
Egyetemi végzettséggel gondoltam, ezt tényleg hozzáfűzhettem volna.
2020. júl. 5. 09:13
 16/67 anonim ***** válasza:
Mindenki értette szerintem a #11-esen kívül, hogy nem betanított munkásra gondolsz szoftverfejlesztő alatt.
2020. júl. 5. 09:28
 17/67 anonim ***** válasza:
16%

Azért vagyok lepontozva, mert nektek csak az a programozó, aki közvetlenül érettségi után ment, kifejezetten egyetemre, nappalira (proginfó, mérnökinfó) és mellette már szakmában dolgozott?

Mert ők elhiszem, hogy nettó 250 felett kaphatnak diplomával a kezükben, addigra már egy-másfél év tapasztalattal...

Egyébként Nokia (ez tutibiztos forrás és nemcsak saját), Ericsson, Epam (a mentorprogramjuk után) és még több kisebb cég is kb. nettó 250-et ajánl.

Csak ti végigszenvedtétek az egyetemet és ezért meg kell nyugtatnotok saját magatokat, hogy volt értelme, ezért hangoztatjátok, hogy csak az ember, aki nappalira ment... Közben a kezdő fizetésekről gőzötök sincs, mert már seniorok vagytok.

2020. júl. 5. 11:03
 18/67 anonim ***** válasza:
0%

#2-es vagyok

Egyetemi, főiskolai képzéseknél lehet több a kezdő fizetés, igen.

De maga a Szoftverfejelsztő mint olyan, egy középfokú szakma.

A MÉRNÖKINFORMATIKUS, az pedig már felső fokú szakma. A kettő között nagy a különbség azért.

A linkeket pedig, amit a 13 as bemásolt, pont software engineer-t keres, ami nem egyenlő a Szoftverfejlesztővel, ugyanis előbbi mérnöki rang, utobbi pedig középszint.

2020. júl. 5. 11:03
 19/67 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok.

17-esnek sok mindenben van igaza.

:-)

2020. júl. 5. 11:04
 20/67 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként "érdekes", hogy 10+ év tapasztalattal rendelkező, sokat interjúztató embereknek az a meglátásuk, hogy Codecool-os embereknek használhatóbb tudásuk van, mint a pesti nagynevű egyetemekről jötteknek.
2020. júl. 5. 11:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!