Van olyan nálatok, hogy egyszerűen nincs kedvetek programozni?
Figyelt kérdés
Utolsó éves mérnök infós vagyok, napi szinten 8-10 órát programoztam az elmúlt 2évben, és ma úgy keltem fel, hogy ma nem fogok semmit csinálni, csak fekszek :D
Illetve ettől függetlenül gondoltam kicsit azért mégis kódolok, erre egyszerű ciklust nem tudtam megírni :D
Szokásos ez?
Ha ez éles helyzetben van, tehát már munkában,akkor ezt,hogy kezelitek?
2020. márc. 2. 09:43
31/41 anonim válasza:
Van, persze.
Ezért fontos, hogy az ember kiegyensúlyozott legyen. Nem szabad semmit sem túlerőltetni, mert akkor brutálisan romlani fog a teljesítmény. És persze ezért is fontos pihenni.
32/41 anonim válasza:
Nálunk a Hayes által írt lista minimum bére 20-30%al az átlag fizetés felett van. Tehát ennyivel kevesebbet keresünk.
33/41 anonim válasza:
Na majd várjuk azt a fizetési kimutatást az 1,8 milliós fizetésedről a Google-nél. Nyugodtan kitörölheted azokat az adatokat, amellyekkel beazanosítható vagy. De mondjuk a keresztnevet felesleges, ha olyan gyakori név, mit mondjuk a Dávid. :)
34/41 anonim válasza:
Nálam minden pillanatban olyan van, hogy egyszerűen nincs kedvem programozni. Igaz, én is programozó vagyok...
35/41 anonim válasza:
Beszéld rá a körzeti orvosodat, hogy irjon beutalot egy terheléses vérképre. Én ép igy éreztem, s 30 évet nyuglődtem ugyanezzel, mert egy orvosnak se jutott eszébe ez az egyszeru vizsgálat. Felmerult már minden, galandgéreg ami elszivja a energiámat, mániákus depresszio (mert amikor jo volt a vércukrom,szárnyaltam, amikor rossz padlon voltam s ez pont ennek a tunete) vérnyomásgond is volt nekem mint ötlet, de azt mérték s mindig stimmelt. Végul kiderult, hogy a cukor fogyasztásra a szervezetem tulkompenzál, s leviszi mélyre a cukromat s akkor van ez amit te is érzel. De csak 1 orával késöbb történik ez. S akkor még nincs is annyira tunet, csak szétszortság. Ujabb egy ora alatt a máj visszatermeli a cukrot a végbe de ez meg alaposan kikésziti a szervezetet. Sulyosabb esetben nappali alvás összetörve ébredés, átizzadt ruhában. Enyhe esetben csak depresszio. Ha elalvás elött eszunk ez a hatás álomban ér, a máj lassabban dolgozik éjszaka, a szervezet nem pihen s reggel igy ébredsz ahogy irtam s ahogy te is tapasztaltad. Annyi tunettel mint neked van, ha ez is a bajod, minimális étrendre valo odafigyeléssel orvosolhato. Ha nem ez a bajod legalább ezt kizártad. Ha viszont ez a bajod akkor évek és évtizedek alatt egyre rosszabb lesz a felytelen táplálkozástol, s végul cukorbeteg leszel, mert ebbe a folyamatba a hasnyálmirigy végul alulmarad. Én is aránylag szerencsés vagyok, kiderult mielött cukorbeteg lettem volna és még az is lehet hogy néhány év diétával rendbejövök. Szoval ha mégsem ez a bajod, néhány felesleges vérvételt megér.
37/41 anonim válasza:
A programozás néha abból áll, hogy beszélgetek az ügyféllel, vagy éppen a többiekkel.
38/41 anonim válasza:
"Te ezért pénzt kaptok?? :O" Ez nem magyar beszéd
39/41 anonim válasza:
régen ilyen esetben jol elverték a diákot pálcával
40/41 anonim válasza:
Az e-t ikent i helyett is lehetne használni. Én csak nyelvújjító vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!