Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan nálatok, hogy...

Van olyan nálatok, hogy egyszerűen nincs kedvetek programozni?

Figyelt kérdés

Utolsó éves mérnök infós vagyok, napi szinten 8-10 órát programoztam az elmúlt 2évben, és ma úgy keltem fel, hogy ma nem fogok semmit csinálni, csak fekszek :D

Illetve ettől függetlenül gondoltam kicsit azért mégis kódolok, erre egyszerű ciklust nem tudtam megírni :D

Szokásos ez?

Ha ez éles helyzetben van, tehát már munkában,akkor ezt,hogy kezelitek?

2020. márc. 2. 09:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Igazából itt mindenki túloz, csak van aki feelfelé, van aki lefelé túloz. A bruttó 1.800 ezer már tényleg külföldi szint, itthon még leadnek se adnak meg ennyit.

Viszont az 54-esnek se sok köze van a szakmához.

"Senoirként sehol se fogsz ennyit kapni."

Kb minden keresettebb területen el lehet érni a millió bruttót seniorként, erről biztosíthatlak. Fővárosban multinál tehetségesebb fejlesztőnek abszolút reális cél. Leadként meg még több is. De aki kételkedik nyugodtan nézzen utána, Hays statisztikákban például.

2020. márc. 2. 12:01
 22/41 anonim ***** válasza:
16%

#20 Nagyon egyszerűen kideríthető, hogy hazudok-e.

Jelentkezz mondjuk egy TransferWise-hoz vagy Google-höz senior vagy magasabb pozícióra és nézd meg milyen ajánlatot kapsz (nyilván nem kell elfogadni, ha nem akarsz váltani).

Ha meg ajánlatig sem jutsz el, akkor felesleges egyáltalán beszélni veled erről a témáról, mert fogalmad sincs ilyen szintű cégekről.

2020. márc. 2. 12:04
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, igazából ajánlatig sem kell eljutnod, mert bérsávot jellemzően meg lehet kérdezni már az elején.
2020. márc. 2. 12:05
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Vezető poziciókba elérheted. De az majd 15-20 év múlva, és nem 5-10 év alatt. Másrészt nem mindenki éri el ezeket a poziciókat, mert végesek. :D

Tehát valós, ha azt mondod, hogy 1 milliót keresel programozással, de a valóságban nem! Nem véletlenül van átlagkereset meghatározva. 1 ember keres 1 milliót, 100 ember keres 500 ezret.

Ez csak reklámfogás, hogy mennyit lehet keresni ezekkel a szakokkal, de azt nem mondják el, hogy ez a legmagasabb szint már szinte, illetve mennyi munkatapasztalat kell hozzá.

2020. márc. 2. 12:07
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Na de mutasd papíron mennyit keresel. Úgy sokkal jobb megmutatni a világnak, hogy ezzel a szakmával mennyit lehet keresni. Ja, de azt már nem tudod... :)
2020. márc. 2. 12:10
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Bankszámlakivonatot, bérpapírt vagy mit akarsz látni?

Ha erre izgulsz privátban megmutatom szívesen :)

A szenzitív adatok kitakarom nyilván, csak akkor gondolom megint ott tartunk majd, hogy hazudok és fotosoppolt képet mutatok :)

2020. márc. 2. 12:17
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

24: A senior voltaképpen nem vezető pozíció, szóval nem kell még csak vezetőnek se lenni az ilyen fizukhoz.

"Tehát valós, ha azt mondod, hogy 1 milliót keresel programozással, de a valóságban nem!"

Ennek így ilyen formában semmi értelme.:D De szerintem te kicsit szélmalomharcot vívsz egyébként. Azt senki nem mondta, hogy az átlagkereset ilyen magas lenne, csak arról van szó, hogy simán elérhetők ilyen magas összegek, ha ügyes az ember. Egyébként 5-10 év alatt is elérhető akár egy ilyen fizu, persze inkább a 10 év reális cél. Én reklámofgásnak meg nem nevezmém ezt, nem azt szokták híreszteli, hogy ennyi lenne az átlagfizu, hanem pont, hogy elérhető.

2020. márc. 2. 12:18
 28/41 anonim ***** válasza:
0%
69-es: Elküldheted, megnézzük szívesen.:D
2020. márc. 2. 12:20
 29/41 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem az ilyen embereket. "Én nem keresek annyit, meg a haverjaim sem, tehát nem létezik!!! Meg elefánt se, mert olyat se láttam még."

Magyarországon, fejlesztőként, (nem vezetőként!) 10+ év tapasztalattal a hétjegyű bruttó teljesen simán elérhető. Nem csak saját tapasztalat, de rögtön van az ismeretségemben is 4 másik ember, mind különböző cégeknél.

Ami kell hozzá:

- Beszélj angolul. Jól.

- Multi. Magyar cégekkel ne szórakozz. Állami szektorral meg végképp ne.

- Tudd eladni magad.

- Opcionális, de segít: valami olyan technológia amivel nincs elárasztva a piac, de az adott cégnél kritikus. Pl. Oracle, SAP ABAP etc.

- Opcionális, de segít: ne ragadj le ott hogy codemonkey vagy, szerezz domain specifikus ismereteket. Nem kell hozzá semmi papír, csak mutass érdeklődést az üzlet felé is.

Egyébként ez még csak nem is csak IT-ra igaz, pl. írt valaki gyárigazgatót 8-900-ért. Magyar cégnél még-még elhiszem, multinál teljesen röhejes.

2020. márc. 2. 13:03
 30/41 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudjatok, hogy tudtunk így elmenni az adott témától? nem ez volt a kérdés...
2020. márc. 2. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!