Van olyan nálatok, hogy egyszerűen nincs kedvetek programozni?
Utolsó éves mérnök infós vagyok, napi szinten 8-10 órát programoztam az elmúlt 2évben, és ma úgy keltem fel, hogy ma nem fogok semmit csinálni, csak fekszek :D
Illetve ettől függetlenül gondoltam kicsit azért mégis kódolok, erre egyszerű ciklust nem tudtam megírni :D
Szokásos ez?
Ha ez éles helyzetben van, tehát már munkában,akkor ezt,hogy kezelitek?
Kiégés.
Egy gyakori folyamat, ami minden programozót utol ér. Mégsem oktatják, mit lehet ellene tenni. Mert te csak egy szám vagy, és bármikor helyettesítő.
Mocskosul nem hiányszakma a programozó. Csak alul fizetett.
"Mert te csak egy szám vagy, és bármikor helyettesítő.
Mocskosul nem hiányszakma a programozó. Csak alul fizetett."
Ez max. akkor igaz, ha átlagos vagy szar fejlesztő vagy.
Jó szakemberből elég nagy hiány van és elég jól meg is fizetik, milliókat lehet keresni.
Van, ahol itthon is fizetnek megfelelő beosztás esetén.
Pl. Google-nél egy Principal Software Engineer-nek.
Ott se kapsz milliókat. Ezek tévhitek. Ha itthon egy milliárdos cégnél vagy mondjuk egy üzemben igazgató akkor is keresel 900 ezer bruttót (Nem programozó állás). Akkor szerinted alkalmazottként egy fejlesztői cégnél kapni fogsz többet? Dehogy. 400-500 ezer a reális fizetés itthon ebben a szakmában.
Ezeket a milliós összegeket, ahol leírják, pályaválasztás és egyéb helyeken az, csak az, hogy mi az a maximális amit elérhetsz. Szóval Te vagy a boss...tiéd a cég... :)
De igen, kapsz L8-as poziért Google-nél.
Persze felmerül a kérdés, hogy miért dolgoznál itthon 2-3 millióért, amikor USA-ban kapsz L8-ért 15-20 millát havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!