Melyik windowsot érdemes használi? én ezeket használtam windows 7 windows xp windows vista linux ubuntu 9.10 egyiket se használtam 1 hónapnál tovább
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 06:50
11/14 A kérdező kommentje:
Valamiért mindig tönkrementek a windowsos nagyon lelassult vagy a windows tönkrement és csak azt lehetett hogy ujratelepitem a linuxal meg az volt a baj hogy valamit rárakott az a neve hogy GRUB és akkor a bootolást megváltoztatta és a merevlemezekkel kellett szarakodnom hogy működjön
2010. júl. 10. 11:33
12/14 anonim válasza:
Én olyan szellemileg visszamaradot vagyok, hogy Windows XP SP3-al beérem. Fut, mint a villám, mennek alatta a játékok, nem csicsás, de megbízható, nem foglal el sok helyet. És sok olyan progit használok, ami nem menne Win7 alatt. Nem nagyon értem, mi a bajod a Windows-okkal? Talán a hardveres résszel van komoly gond nálad.
13/14 A kérdező kommentje:
A hardvereim most lettek kicserélve de már egyszer ujra kelltt telepíteni
2010. júl. 10. 12:15
14/14 anonim válasza:
hát ha még mindig fontos akkor vista uygan az mint a 7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!