Melyik a legjobb, a Windows '95, '98,2000, XP, Vista,7, az UHU Linux, vagy az Ubuntu?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy melyik oprendszer futna a legjobban egy ilyen gépen:
CPU Intel Celeron 1,70 Ghz; HDD 40 Gb; 1 Gb DDR RAM; Ati Radeon 128 Mb Videókártya.
2010. ápr. 12. 21:04
1/5 anonim válasza:
Én Xp párti vagyok (ha windows)!A Vista NEM jó!!És nem is futna rajta, a w7 szintén túl nagy igényű hozzá! Az xp előttiek pedig kevésbé megbízhatóak,és nehezebb a használhatóságuk.
Ha linux párti vagy akkor szerintem mind a 2 fog futni rajta! A linux elég jó de sajnos sokan win-t használnak, így kvázi az univerzálisabb, könnyebb programokat találni hozzá!
2/5 anonim válasza:
Szintén az Xp-t javaslom, a Vista ill. Win7 számára gyenge a géped,
Linux esetén az Ubuntu helyett inkább a Xubuntu-t, mert a rendszerigénye jóval kisebb.
3/5 anonim válasza:
Nekem hasonló rendszerrel jól fut az Ubuntu.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mire akarod használni. Ha játszanin szeretnél akkor csak xp. Ha nem játszol, akkor én az ubuntut javaslom. Mindent tud ami kell. Videó, zene, inetrnet, irodai programok. És ingyenes.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is ubuntu. Gyorsabb, mint az XP és tud annyit mint a win7 vagy a vista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!